środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PKP Grajewo - Gdańsk

Ktoś się orientuje w cenach biletów na tej trasie?

pis998

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PKP Grajewo - Gdańsk

Nie mam pojęcia ale co drugi o godz. 10 masz towarowy z Łomży do Ostrołęki

Grzegorz

hej wejdz na www.pkp.pl.wybież cennik i tam wpisz trase skąd o kąd chcesz jechac

macho

@macho: Jakoś nie mogę znaleźć tan cennika :)

juz patrzyłem.wejdz na www.pkp.pl potem na telekomunikacja kolejowa -planowanie podróży.patrzyłem przed chwilką aby podac ci cene takiej podróży ale w tej chwili serwer jest zajęty i trzeba spróbowac za pare minut.jak cos to napisze

macho

kochaniutek - po co Ci połączenie kolejowe. Według rozkładu jedziesz ok. 14 godzin. Tymczasem jest super połączenie PKS z Białegostoku do Kołobrzegu przez Gdańsk. Autobus wyjeżdża z Białegostoku o 20.00, a na miejscu jest drugiego dnia o 9.05. Cena biletu 59 zł (Białystok-Kołobrzeg), jeżeli szkolny to minus 30%. Polecam to połączenie, atobus klimatyzowany, dużo przystanków na rozprostowanie kości, posiada WC. Musisz jedynie dojechać z Grajewa do Białegostoku lub Łomży.
Link do rozkładu jazdy http://pks.bialystok.pl/lokalne.htm

slm

Jeszcze do tematu połączenia PKS Białystok - Kołobrzeg przez Gdańsk. Autobus jeździ codziennie w soboty i niedziele również.

slm

Nie przesadzasz z tym czasem jazdy?
Z Białegostoku do Gdańska pociąg jedzie 7.40 h. Czyli z Grajewa będzie krócej o jakąś godzinę, a nawet więcej, bo już można dojechać w 6.11 h. Z Białegostoku bilet kosztuje niecałe 50 zł, to z Grajewa będzie nieznacznie taniej:)

koczisss - nie przesadzam. Taki czas jazdy jest w rozkładzie na stronie do której link podał macho. Po wyszukaniu połączenia Grajewo-Gdańsk (w godz. wieczornych) taki własnie czas jest podany.

slm

To jest czas jazdy z trzema przesiadkami. A nie widziałeś też czasu jazdy 6.11 h?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org