Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solarium bema sudans*n obsługa |
Nie polecam tego solarium. Blond Pani która dziś obsługiwała była opryskliwa w stosunku do klientów. Robiła problemy, by przyjąc klienta mimo, że miała dużo czasu do zamknięcia lokalu. Ogólnie marka ta jest bardzo dobra ,jednak lokalu na ul. Bema nie polecam!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solarium bema sudans*n obsługa |
Może miała gorszy dzień, każdy czasem ma takie. Ja jeśli chodzę to tylko tam i nie mogę narzekać. trochę wyrozumiałości dla dziewczyny, jest niedziela a na musi pracowac
|
|
po co w ogóle chodzić do solarium?nie lepiej naturalnie na słońcu?i zdrowiej i opalenizna wygląda ładniej.
|
|
To ze miała gorszy dzień nie powinno tłumaczyć opryskiwego zachowania i wyładowywania się na klientach bo człowiek chodzi tam po części żeby się również zrelaksować . A jeśli ta pani zdecydowała się na pracę z ludźmi to niech ich szanuje i uważam że nie powinno być tu idiotycznego wytłumaczenia bo to niedziela czy inne głupoty bo jak komuś zależy na pracy i dobrym kontakcie z klientem to potrafi się zachować. I jak często się słyszy na jej miejsce czeka kilkanaście innych .
|
|
oto_ja czytając twoje wypowiedzi, chyba sama nie masz dobrego kontaktu z ludżmi..a sama jesteś opryskliwa i masz pewnie zadarty nosek.. wyluzuj trochę bo się spocisz..
|
|
Akurat byłem świadkiem tego zdarzenia: paniusia przyszła kilka minut przed zamknięciem i zażądała opalania, dziewczyna zgodziła się (może bez entuzjazmu) a ta jeszcze ją obsmarowała na forum. Uważaj, bo na twoje miejsce też czeka kilkanaście innych.
|
|
z gówna cacka nie zrobi,także nie leź przed samym zamknięciem na opalenizne.Po każdym trzeba sprzątnąć a to wymaga czasu.Nie masz za grosz kultury,że wypisujesz takie rzeczy na pracownicę,co oczywiście dotrze to do pracodawcy.I będzie dziewczyna miała nieprzyjemności.Skoro taka dama z Ciebie to zafunduj sobie naturalną piękność słońca,a nie strugasz kogoś co wyżej sra niż dupę ma.
|
|
To do której godziny jest czynne wcale nie znaczy,że o tej godzinie wejdziesz.Zrozum to kobieto.Jeśli przychodzisz 5 min przed zamknięciem i żądasz skorzystania z solarium w wymiarze 10 min to oco Twoja pretensja?Miałaś cały dzień,więc mogłaś przyjść wcześniej,a poza tym to nie jest zabieg ratujący życie i równie dobrze mogłabyś skorzystać w innym terminie i o innej porze.Nie jestem ani dziewczyną tam pracującą ani właścicielem ani nikim spokrewnionym.Tylko bardzo lubię te miejsce,korzystam z ich usług od kilkunastu lat,nigdy się nie zawiodłam nawet na najmniejszym szczególe i wiem,że właściciel dba o wszystko,o obsługę klientów też.Także to Ty masz jakiś problem ze sobą.
|
|
Nie zostalam przyjeta, pani opryskliwie powiedziala ze tez chce isc do domu i zaczela cos tam jeszcze komentowac bo niedziela. Rozumiem ze można miec gorszy dzien, ale wystarczylo spokojnie powiedziec że \"niestety musze miec jeszcze czas na posprzatanie\" a nie tak niekulturalnie odpowiadac i sie wyładowywać na klientach.. Poza tym nie powinna sie wyżywać za to że pracuje w niedziele, bo napewno wiedziala na co sie pisze.
|
|
Kobieto jak masz w tym cel ze poruszasz ten temat na forum?
|
|
Również byłam świadkiem wydarzenia, kończyłam opalanie i zgadzam się z Fux. Kobietka przyszła 19:58 - gdzie solarium czynne jest do 20. Nie rozumiem takich ludzi którzy obsmarowuja du** ludziom przez swoje widzimisię. Chciałaś się zrelaksować, miałaś cały dzień i przestań spamowac forum!
|
|
Paniusia chyba mysli ze ktos specjalnie dla niej bedzie zostawał po godzinach w pracy jeszcze oburzona udziela sie na forum. Kobieto myslisz ze ktos przed toba bedzie sie plaszczyl tylko dlatego ze jest w pracy kazdy ma swoja godność dziewczyna zachowała sie profesjonalnie miałas cały dzien na opalanie jasno sa wskazane godziny pracy wiec powinnas sie w nich wyrobic tak by człowiek mógł wyjsc z pracy o ludzkich godzinach tym bardziej w niedziele. Ciekawe czy sama chciałabys zostać po pracy dla kogos a do tego jeszcze na twój temat ktos by sie na forum udzielał zanada nie ośmieszaj sie wiecej.
|
|
jakos wyjatkowo duzo swiadkow tam bylo o tej 19:58 skoro juz zamykali :D
|
|
To samo pomyslalem. Tlumy w solarium przez 8, jak w barze:) Jesli poczulas sie urazona jej jomentarzem, to trzeba powiedziec jej w twarz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |