środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ulica Browarna

Mam pytanie temat poruszany na innym portalu
co można zrobić żeby zmienić durną decyzję Urzędu Miasta o zrobieniu \"miniobwodnicy \" Łomży przez największe osiedle domków jednorodzinnych w Łomży.
Czy ktoś zna takie przypadki może z innych miast i sposoby na to żeby to \"odkręcić \"
i wymusić na UM przedłużenie Meblowej żeby przynajmniej ruch ciężarowy przekierować na tamtą drogę, która po wielu perturbacjach sprawach w sądzie itd jest używana w bardzo małym stopniu chociaż jest nowa i w dodatku jak niewiele ulic w Łomży dwupasmowa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ulica Browarna

A słyszałeś o budowie mostu wzdłuż rzeki? Jeśli tak to nie powinno nic cię zadziwić.

Zmień miejsce zamieszkania. Wszystkim się zawsze nic nie podoba Dostałeś działkę po rozsądnie prawie za darmo to nie narzekają. Mieszkałem na wsi to nie miałeś. TYRÓW. Musisz

Przeprowadź się, zróbcie zrzutkę na 3km odcinek Meblowej 2, postaw sobie ekrany dźwiękochłonne, wyjedź na wieś.

@ benyx masz się za lepszego bo mieszkasz na osiedlu domków jednorodzinnych ??

A miało być tak pięknie....

Lomzyca chyba jest wieksza ...

ciekawe tylko gdzie są radni most odebrany zaraz na początku nowej kadencji a przecież radni mieszkają na osiedlu .
a tak na marginesie to te samochody które pędzą z prędkością kilkakrotnie przewyższającą dozwoloną prędkość są bezkarni.
Ani razu nie widziałam pomiaru prędkości

007fond nie wiem skąd takie wnioski bzdury piszesz anie nic takiego nie napisałem, ani tak nie myślę. Wyraźnie napisałem, że byłą inna alternatywa nieszkodząca mieszkańcom osiedla i na pewno nie szkodząca mieszkańcom \"blokowisk\"
Dziś właśnie jechałem sobie Meblową i tam byłby \"super deptak\" godzina 19 i na 4 pasach ani jednego samochodu

Codziennie jeżdżę tam na rowerze i ulica wygląda dosyć sennie.
Większy ruch na chodnikach i ścieżce rowerowej niż na jezdni.
Ktoś tu nie przesadza w imię swojego wąsko pojętego spokoju?

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org