Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulica Browarna |
Mam pytanie temat poruszany na innym portalu co można zrobić żeby zmienić durną decyzję Urzędu Miasta o zrobieniu \"miniobwodnicy \" Łomży przez największe osiedle domków jednorodzinnych w Łomży. Czy ktoś zna takie przypadki może z innych miast i sposoby na to żeby to \"odkręcić \" i wymusić na UM przedłużenie Meblowej żeby przynajmniej ruch ciężarowy przekierować na tamtą drogę, która po wielu perturbacjach sprawach w sądzie itd jest używana w bardzo małym stopniu chociaż jest nowa i w dodatku jak niewiele ulic w Łomży dwupasmowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulica Browarna |
A słyszałeś o budowie mostu wzdłuż rzeki? Jeśli tak to nie powinno nic cię zadziwić.
|
|
Zmień miejsce zamieszkania. Wszystkim się zawsze nic nie podoba Dostałeś działkę po rozsądnie prawie za darmo to nie narzekają. Mieszkałem na wsi to nie miałeś. TYRÓW. Musisz
|
|
|
@ benyx masz się za lepszego bo mieszkasz na osiedlu domków jednorodzinnych ??
|
|
A miało być tak pięknie....
|
|
Lomzyca chyba jest wieksza ...
|
|
ciekawe tylko gdzie są radni most odebrany zaraz na początku nowej kadencji a przecież radni mieszkają na osiedlu . a tak na marginesie to te samochody które pędzą z prędkością kilkakrotnie przewyższającą dozwoloną prędkość są bezkarni. Ani razu nie widziałam pomiaru prędkości
|
|
007fond nie wiem skąd takie wnioski bzdury piszesz anie nic takiego nie napisałem, ani tak nie myślę. Wyraźnie napisałem, że byłą inna alternatywa nieszkodząca mieszkańcom osiedla i na pewno nie szkodząca mieszkańcom \"blokowisk\" Dziś właśnie jechałem sobie Meblową i tam byłby \"super deptak\" godzina 19 i na 4 pasach ani jednego samochodu
|
|
Codziennie jeżdżę tam na rowerze i ulica wygląda dosyć sennie. Większy ruch na chodnikach i ścieżce rowerowej niż na jezdni. Ktoś tu nie przesadza w imię swojego wąsko pojętego spokoju?
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |