wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chwila zapomnienia

....mam ochote na chwileczke zapomnienia,taki maly czarujacy epizodzik...
co o tym myslicie drodzy forumowicze, kazdy niech maznie jakis epizodzik z zycia,dobry ,zly........wolnosc slowa:-]
z pozdrowieniami:-)

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chwila zapomnienia

1.Może by autor(ka) dał przykład i nabazgrał coś pierwszy.
2.Wolność słowa to w ameryce
3.Pozdrawiam

tia a Hyde Parki w Angli:> jesli autorka to daj znać napewno jakiś ciekawy epizodzik z tego wyjdzie hehe

Bystrzacha z Ciebie Janku,brawo,brawo,zwracasz uwage na adresy IP,
2.
wolnosc slowa zgadza sie.....hehe
3.dam przyklad i mazne cos pierwszy(a)

....mam ochote na chwileczke zapomnienia,taki maly czarujacy epizodzik...
.......mam poprostu wiekla chec na 20 lights i nissana murano,wystarczy mi wszystkiego po razie,hehehePP

Messiash------EPIZODZIK MOZE BY I WYSZEDL,ALE,,,,,,,,,NO WLASNIE TO ale:-))))

SERDECZNIE POZDRAWIAM:-)))

..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....

...wtedy gdy mówisz -nie ,a robisz coś zupełnie innego...
...w życiu piękne są tylko chwile , w których się zapominamy...:)

G a z e l a

... i piękne zapmnienia, które są tylko chwilą....

Zbych

a chwila trwa bardzo krótko więc łatwo i szybko mozna ją zapomnieć????

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Demonie,w przerwach od harówy na tego nissana murana,wpadaj czasami na 4lomza i nie zapominaj o znajomych nickach.
Ps. Żałuj, że nie ma Ciebie teraz w Łomży, bo, jest piknie :-)
Pozdrawiam.

:-)byc tu z Wami i czytac nawet najwieksze bzdety to rozkosz dla mego umyslu:P:_))))))))))))))))))pozdrawiam Lomzan i Lomzanki,Janek rozgryzl pierwszy,ale nie powiedial ostatniego slowa"20lights"nie ma tu tego,w pracy czlowiek zapomina o przyjemnoscisch wlasnych,mysli o innychmo dzieciach mezu ,zonie ,powiem jedno nie myslcie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!znajdzcie wlasny trybik,ktory Was pochlonie,pozwoli zyc!!!

Demon,nie ma 20 lights ani Nissana Murano,i nie bedzie mial(a),jak bedziecie mieli chec w grudniu spotkamy sie przy piwku,nie zartuje,nie bedzie barow pod chmurka,ale Ci co mnie znaja wiedza ,ze nie puszczam slow na wiatr:-)
Tym czasem do milego zobaczenia w necie,mam wielki sentyment do mojego kraju i jak nie bede niec dostepu do sieci lomzynskiej u siostry bo ma przeprowadzke w koncu na wlasne ,bede korzystac z sieci publicznej jak znajde luke w kolejce:-(a to malo prawdopodobne,Lomza Gora JAK ZAWSZE!!
ZWYKLY WPIS ZWYKLEGO FORUMOWICZA(CZKI)
Wszystkiego dobrego

Ach te tęsknoty i te marzenia!!! To one nas trzymają przy życiu! A trybik:)...tak, gdyby nie on życie byłoby bezbarwne, puste i smutne....

Serdeczne pozdrowionka dla tęskniących z daleka:)

G a z e l a

Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty
Znaczące prawie tyle co nic
Nagłe i szybkie serca łopoty
Kto by nie znał ich

Demonie trzymaj się ciepło :)

Pozdrawiam

T i g e r

Demonie(ko) widać w Tobie ogromną tęsknotę...

________
Malachit

No tak na piwko to nie będzie pora, ale na winko "własnej produkcji" i owszem zwłaszcza że tegoroczne będzie przepyszne,słońca ci mamy jak w Hiszpanii.

Człowiek to takie sprytne stworzenie,że zawsze potrafi przystosować się nawet do najbardziej wrogiego otoczenia,a jeśli gdzieś daleko cały czas widzi to światełko,twarze bliskich ludzi,to niestraszne mu życiowe burze i zakręty..

no i jak to z topikami bywa, ten zamienił się w "chwilę niezapominania"

Szczęśliwego powrotu Demonie!:-)

Pozdrawiam

Czy ktoś zaprasza na winko "własnej roboty"? No no chętnych pewnie by się znalazło!:)))

G a z e l a

Oczywiście;-),tak wstępnie, gdyż nie wiadoma jak b. zimna i brzydka będzie jesień ,i ile się go uchowa do grudnia:-)

Ja-nk-u- czuję się zaproszona:) Jakby zabrakło będziemy się posiłkować kupnym:)

Pozdrowionka:)

G a z e l a

....chwila trwa krotko,to taki maly czrujacy epizodzik,hmmm,nie da sie jej niestety zapomniec,ale epizodzik sie da,wiec zapominamy:-))))))

Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty
Znaczące prawie tyle co nic
Nagłe i szybkie serca łopoty
Kto by nie znał ich

Demonie trzymaj się ciepło :)
dzieki ogromne to mi sie przyda,pozdrawiam i sle hmmmm caluski???tak wlasnie tak:-)
Gazela,nie oddam zaproszenia na winko:-))))),a dlatego,ze jak Janek je zrobi napijemy sie wspolnie,nie tylko On Ty i ja ale jeszcze wiele innych wspanialych osob zaprosimy na biesiede,oczywiscie jesli zechca wpasc:-)PPPJanek sie zgadza ,prawda???hmmm ,powtorzymy gre w poola:-).
oj tak tesknie Malachit ,nie powie mi nikt ,ze nie teskni na obczyznie,chyba ze jest bardzo wyrachowany i samolubny ,wtedy owszem.mamy czasy niedobre ktore nie pozwalaja nam na godziwe zarobki,nie wspomne o zatrudnieniu,ciezko jest i basta,kazdy radzi sobie jak moze:-)))))))))))))))Powodzenia:-)
.....nie ma znaczenia autor czy autorka Messiash :-)moze wyjdzie ,moze nie ..cos z tego:-)PPPPPPPPPPP
pozdrowionka:-)))))))))))))

milej niedzieli,milego tygodnia,wszystkiego dobrego:-)

Witaj Demonie!!! Miło,że zajrzałeś na chwilkę:))) No coś Ty-ja nie jestem samolubna ,więc absolutnie nie myślałam o przywłaszczeniu zaproszenia na winko:))) Po prostu chciałam się tylko przyłączyć do zacnego gremium.Sama bardzo chętnie poznałabym kilka osób z tego forum:)))Może kiedyś się uda spotkać w miłym gronie i pogawędzić o "starych Polakach":))

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zaglądaj tu częściej:)

G a z e l a

zapewne bedzie nam dane sie spotkac w milym gronie jak Ja_nek_k zrobi wino:-)i wierz mi gazelo robi je dobre,dziwne,ze juz nic o tym nie wspomina:-)nic to .wprosimy sie jak nie to wiem gdzie go szukac:-))))))))))))wszystkiego dobrego.
pozdrawiam serdecznie:-)

Demonie czy u Ciebie też tak pochmurno i smutno? Normalnie nic nie cieszy!

G a z e l a

No co wy :) Przecież jest śliczna pogoda zwłaszcza w porównaniu do dwóch ostatnich dni :)

Look behind you! A three-headed monkey!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org