Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chwila zapomnienia |
....mam ochote na chwileczke zapomnienia,taki maly czarujacy epizodzik... co o tym myslicie drodzy forumowicze, kazdy niech maznie jakis epizodzik z zycia,dobry ,zly........wolnosc slowa:-] z pozdrowieniami:-) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chwila zapomnienia |
1.Może by autor(ka) dał przykład i nabazgrał coś pierwszy. 2.Wolność słowa to w ameryce 3.Pozdrawiam
|
|
tia a Hyde Parki w Angli:> jesli autorka to daj znać napewno jakiś ciekawy epizodzik z tego wyjdzie hehe
|
|
Bystrzacha z Ciebie Janku,brawo,brawo,zwracasz uwage na adresy IP, 2. wolnosc slowa zgadza sie.....hehe 3.dam przyklad i mazne cos pierwszy(a) ....mam ochote na chwileczke zapomnienia,taki maly czarujacy epizodzik... .......mam poprostu wiekla chec na 20 lights i nissana murano,wystarczy mi wszystkiego po razie,hehehePP Messiash------EPIZODZIK MOZE BY I WYSZEDL,ALE,,,,,,,,,NO WLASNIE TO ale:-)))) SERDECZNIE POZDRAWIAM:-))) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
...wtedy gdy mówisz -nie ,a robisz coś zupełnie innego... ...w życiu piękne są tylko chwile , w których się zapominamy...:) G a z e l a ![]()
|
|
... i piękne zapmnienia, które są tylko chwilą.... Zbych
|
|
a chwila trwa bardzo krótko więc łatwo i szybko mozna ją zapomnieć???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Demonie,w przerwach od harówy na tego nissana murana,wpadaj czasami na 4lomza i nie zapominaj o znajomych nickach. Ps. Żałuj, że nie ma Ciebie teraz w Łomży, bo, jest piknie :-) Pozdrawiam.
|
|
:-)byc tu z Wami i czytac nawet najwieksze bzdety to rozkosz dla mego umyslu:P:_))))))))))))))))))pozdrawiam Lomzan i Lomzanki,Janek rozgryzl pierwszy,ale nie powiedial ostatniego slowa"20lights"nie ma tu tego,w pracy czlowiek zapomina o przyjemnoscisch wlasnych,mysli o innychmo dzieciach mezu ,zonie ,powiem jedno nie myslcie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!znajdzcie wlasny trybik,ktory Was pochlonie,pozwoli zyc!!! Demon,nie ma 20 lights ani Nissana Murano,i nie bedzie mial(a),jak bedziecie mieli chec w grudniu spotkamy sie przy piwku,nie zartuje,nie bedzie barow pod chmurka,ale Ci co mnie znaja wiedza ,ze nie puszczam slow na wiatr:-) Tym czasem do milego zobaczenia w necie,mam wielki sentyment do mojego kraju i jak nie bede niec dostepu do sieci lomzynskiej u siostry bo ma przeprowadzke w koncu na wlasne ,bede korzystac z sieci publicznej jak znajde luke w kolejce:-(a to malo prawdopodobne,Lomza Gora JAK ZAWSZE!! ZWYKLY WPIS ZWYKLEGO FORUMOWICZA(CZKI) Wszystkiego dobrego ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Ach te tęsknoty i te marzenia!!! To one nas trzymają przy życiu! A trybik:)...tak, gdyby nie on życie byłoby bezbarwne, puste i smutne.... Serdeczne pozdrowionka dla tęskniących z daleka:) G a z e l a ![]()
|
|
Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty Znaczące prawie tyle co nic Nagłe i szybkie serca łopoty Kto by nie znał ich Demonie trzymaj się ciepło :) Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
Demonie(ko) widać w Tobie ogromną tęsknotę... ![]() ________ Malachit
|
|
No tak na piwko to nie będzie pora, ale na winko "własnej produkcji" i owszem zwłaszcza że tegoroczne będzie przepyszne,słońca ci mamy jak w Hiszpanii. Człowiek to takie sprytne stworzenie,że zawsze potrafi przystosować się nawet do najbardziej wrogiego otoczenia,a jeśli gdzieś daleko cały czas widzi to światełko,twarze bliskich ludzi,to niestraszne mu życiowe burze i zakręty.. no i jak to z topikami bywa, ten zamienił się w "chwilę niezapominania" Szczęśliwego powrotu Demonie!:-) Pozdrawiam
|
|
Czy ktoś zaprasza na winko "własnej roboty"? No no chętnych pewnie by się znalazło!:))) G a z e l a ![]()
|
|
Oczywiście;-),tak wstępnie, gdyż nie wiadoma jak b. zimna i brzydka będzie jesień ,i ile się go uchowa do grudnia:-)
|
|
Ja-nk-u- czuję się zaproszona:) Jakby zabrakło będziemy się posiłkować kupnym:) Pozdrowionka:) G a z e l a ![]()
|
|
....chwila trwa krotko,to taki maly czrujacy epizodzik,hmmm,nie da sie jej niestety zapomniec,ale epizodzik sie da,wiec zapominamy:-)))))) Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty Znaczące prawie tyle co nic Nagłe i szybkie serca łopoty Kto by nie znał ich Demonie trzymaj się ciepło :) dzieki ogromne to mi sie przyda,pozdrawiam i sle hmmmm caluski???tak wlasnie tak:-) Gazela,nie oddam zaproszenia na winko:-))))),a dlatego,ze jak Janek je zrobi napijemy sie wspolnie,nie tylko On Ty i ja ale jeszcze wiele innych wspanialych osob zaprosimy na biesiede,oczywiscie jesli zechca wpasc:-)PPPJanek sie zgadza ,prawda???hmmm ,powtorzymy gre w poola:-). oj tak tesknie Malachit ,nie powie mi nikt ,ze nie teskni na obczyznie,chyba ze jest bardzo wyrachowany i samolubny ,wtedy owszem.mamy czasy niedobre ktore nie pozwalaja nam na godziwe zarobki,nie wspomne o zatrudnieniu,ciezko jest i basta,kazdy radzi sobie jak moze:-)))))))))))))))Powodzenia:-) .....nie ma znaczenia autor czy autorka Messiash :-)moze wyjdzie ,moze nie ..cos z tego:-)PPPPPPPPPPP pozdrowionka:-))))))))))))) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
milej niedzieli,milego tygodnia,wszystkiego dobrego:-) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Witaj Demonie!!! Miło,że zajrzałeś na chwilkę:))) No coś Ty-ja nie jestem samolubna ,więc absolutnie nie myślałam o przywłaszczeniu zaproszenia na winko:))) Po prostu chciałam się tylko przyłączyć do zacnego gremium.Sama bardzo chętnie poznałabym kilka osób z tego forum:)))Może kiedyś się uda spotkać w miłym gronie i pogawędzić o "starych Polakach":)) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zaglądaj tu częściej:) G a z e l a ![]()
|
|
zapewne bedzie nam dane sie spotkac w milym gronie jak Ja_nek_k zrobi wino:-)i wierz mi gazelo robi je dobre,dziwne,ze juz nic o tym nie wspomina:-)nic to .wprosimy sie jak nie to wiem gdzie go szukac:-))))))))))))wszystkiego dobrego. pozdrawiam serdecznie:-) ![]() ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
Demonie czy u Ciebie też tak pochmurno i smutno? Normalnie nic nie cieszy! G a z e l a ![]()
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |