poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bezrobocie

Witam
PuP wydał komunikat że jest najwięcej bezrobotnych do 30rż?
A ile jest bezrobotnych w przedziale od 30rż do 50 rż?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bezrobocie

30-50 nie mają wyjścia i muszą pracować choćby za te 1300, jak to pani wicedyrektor PUPu raczyła zauważyć. Ja tylko dopowiem, że po likwidacji urzędów pracy bezrobocie zniknie całkowicie, oczywiście w statystykach :)

W Łomży jak jest praca za 1300 to tak jakbyś dostał szklanke dobrej zimnej wody będąc wycieńczony z pragnienia gdzieś na pustyni

A jeszcze do tego jakby była umowa o pracę to już jakby gwiazdka spadła z nieba

Usuwanie owłosienia wydepiluj.pl

.

Bo krajem rzadza curvy nie ludzie....

Dlatego ja zastanawiam sie nad założeniem własnej firmy- od 3 lat z przerwami szukam pracy. A to co znalazłam to porażka- w jednej firmie 2, 50 na godzinę chcieli płacić. Będę pracować na swoim i już. Teraz rozglądam się za dobrym programem kadrowo-płacowym. Słyszałam, że ten jest dobry http://infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace - intuicyjny, prosty w obsłudze no i współpracuje z programem Płatnik. Oblicza wynagrodzenia, podatki i zus. Tego mi właśnie będzie trzeba jak już firmę otworzę

Kto zagłosuje na Bronka niech nie narzeka, że w kraju taka bylejakość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org