Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezrobocie |
Witam PuP wydał komunikat że jest najwięcej bezrobotnych do 30rż? A ile jest bezrobotnych w przedziale od 30rż do 50 rż?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezrobocie |
30-50 nie mają wyjścia i muszą pracować choćby za te 1300, jak to pani wicedyrektor PUPu raczyła zauważyć. Ja tylko dopowiem, że po likwidacji urzędów pracy bezrobocie zniknie całkowicie, oczywiście w statystykach :)
|
|
W Łomży jak jest praca za 1300 to tak jakbyś dostał szklanke dobrej zimnej wody będąc wycieńczony z pragnienia gdzieś na pustyni
|
|
A jeszcze do tego jakby była umowa o pracę to już jakby gwiazdka spadła z nieba Usuwanie owłosienia wydepiluj.pl
|
|
.
|
|
Bo krajem rzadza curvy nie ludzie....
|
|
Dlatego ja zastanawiam sie nad założeniem własnej firmy- od 3 lat z przerwami szukam pracy. A to co znalazłam to porażka- w jednej firmie 2, 50 na godzinę chcieli płacić. Będę pracować na swoim i już. Teraz rozglądam się za dobrym programem kadrowo-płacowym. Słyszałam, że ten jest dobry http://infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace - intuicyjny, prosty w obsłudze no i współpracuje z programem Płatnik. Oblicza wynagrodzenia, podatki i zus. Tego mi właśnie będzie trzeba jak już firmę otworzę
|
|
Kto zagłosuje na Bronka niech nie narzeka, że w kraju taka bylejakość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |