poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
epapieros

gdzie kupie w łomży w dobrej cenie epapierosa ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: epapieros

Cigger Galeria Veneda
New7Smoke Konstytucji 3 Maja 2

Polecam w Venedzie

Nie polecam... Epalacze będą padać jak kawki, to takie legalne dopalacze nic więcej...

Na Żeromskiego, tam gdzie jest Stylowa Czytelnia i punkt InPostuBLM napisał(a):

Inpostu? tej wyzyskującej firmy co płacą 50 zł za dzień pracy i od km?

Z Ciggera polecam płyny, ale sprzęt jest beznadziejny. Jedna bateria z Ciggera mi się zepsuła, dali mi na gwarancję drugą która może 2 miesiące wytrzymała. Miałam też kilka clearomizerów, z każdym problem, bo mimo że brałam grzałki ciggera, czuć było spaleniznę, plastic czy inne g*wno. Na 5 grzałek może jedna dobra mi się trafiała. Raz facet w sklepie z epapierosami gdzie też sprzedają Ciggera powiedział mi, że będą wycofywać się z ich sprzętu bo za dużo reklamacji mają. Od dłuższego czasu mam Volisha (bateria 100 zł, clearomizer 30 zł) i jestem zadowolona, nie psuje się, dobrze się pali.

Już nie długo będzie raczek płuc. Przecież to jest ćpanie czystej nikotyny. O uzależnieniu już nie piszę. W rodzinie mam 3 palaczy używali tego gów.a wrócili do zwykłych papierosów. Czy pan \" kamilo\" nie ma sklepiku na pięknej?????? Nędzna reklama tego gów.a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org