Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
epapieros |
gdzie kupie w łomży w dobrej cenie epapierosa ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: epapieros |
Cigger Galeria Veneda New7Smoke Konstytucji 3 Maja 2
|
|
Polecam w Venedzie
|
|
Nie polecam... Epalacze będą padać jak kawki, to takie legalne dopalacze nic więcej...
|
|
Na Żeromskiego, tam gdzie jest Stylowa Czytelnia i punkt InPostuBLM napisał(a):
|
|
Inpostu? tej wyzyskującej firmy co płacą 50 zł za dzień pracy i od km?
|
|
Z Ciggera polecam płyny, ale sprzęt jest beznadziejny. Jedna bateria z Ciggera mi się zepsuła, dali mi na gwarancję drugą która może 2 miesiące wytrzymała. Miałam też kilka clearomizerów, z każdym problem, bo mimo że brałam grzałki ciggera, czuć było spaleniznę, plastic czy inne g*wno. Na 5 grzałek może jedna dobra mi się trafiała. Raz facet w sklepie z epapierosami gdzie też sprzedają Ciggera powiedział mi, że będą wycofywać się z ich sprzętu bo za dużo reklamacji mają. Od dłuższego czasu mam Volisha (bateria 100 zł, clearomizer 30 zł) i jestem zadowolona, nie psuje się, dobrze się pali.
|
|
Już nie długo będzie raczek płuc. Przecież to jest ćpanie czystej nikotyny. O uzależnieniu już nie piszę. W rodzinie mam 3 palaczy używali tego gów.a wrócili do zwykłych papierosów. Czy pan \" kamilo\" nie ma sklepiku na pięknej?????? Nędzna reklama tego gów.a
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |