Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca maturalna |
Witam. Poszukuję osoby, która napisze mi pracę maturalną w rozsądnej cenie. Mam już gotowy plan wypowiedzi, literaturę podmiotu i przedmiotu. Pilne!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca maturalna |
napisz na @ jaki temat a.k.
|
|
Zapraszam do współpracy. Pomocą dla maturzystów zajmuję się już od 3 lat. Starannie dobiorę bibliografię, napiszę od podstaw pracę, a jak będzie trzeba zaprojektuję prezentację multimedialną. Na życzenie również mogę skompletować pytania jakich możesz się spodziewać na maturze. kontakt: pati.na.pomoc@gmail.com
|
|
Tak tworzą się przyszłe elity intelektualne Polski :(
|
|
Nowa podstawa programowa ...
|
|
Ja to nie wiem po co młodym ta matura, przecież i tak trzeba się uczyć języka i wyjeżdzać, chyba tylko po to, żeby nie być gorszym od rówieśników swoich i mieć poczucie \"że jest się kimś\" eh te stereotypy dzisiejsze...
|
|
Pisanie pracy maturalnej wcale nie musi być katorgą - jeżeli wybierzemy temat, który nas interesuje, pisanie może okazać się dużą przyjemnością. Grunt to ułożenie dobrego planu oraz odpowiedni dobór bibliografii. Jak powinna wyglądać jej kompozycja można przeczytać http://pisanie-prac.pen.io W ogóle w internecie jest dużo cennych wskazówek, wystarczą tylko chęci - reszta przyjdzie sama.
|
|
Racja ,matura w dzisiejszych czasach to jednoznaczne wykształcenia podstawowe. Wiadomo z kolei ,że studia to techniczne ,niestety reszta pic na wode. Pomysłowo.
|
|
podstawowe pytanie, po co Ci matura?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |