sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie ma sprawy Markac.

Juz sie wstrzymuje :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie ma sprawy Markac.

buhahahahahaha :)))

Ha ha ha -Dran zrobiłabym to samo co Ty, ale jeśli ma to tylko Ciebie bardziej rozzłościć to lepiej tu napiszę,że MASZ CAŁKOWITĄ RACJĘ!!!:)))

Pozdrawiam i wrzuć na luz może po jakimś czasie dotrze do kogoś ,że zaśmieca forum:)

G a z e l a

E, ja sie nie zloszcze ;) Rozsmieszyl mnie Markac, ktory ciagle tepi ludzi za ortografie (nawet ja nie mam az takich zapedow chyba) i poucza, a tu nagle mi z takim tekstem wyjechal... Dobrze ze nie jadlem akurat, bo bym sie jeszcze zadlawil ;)
Moze zrobimy flashmoba i bedziemy odpisywac Markacowi wylacznie w nowych watkach? ;) Tez se moge czasem poszalec a co ! Do tatuska mi jeszcze troche brakuje, pozniej faktycznie trzeba bedzie swiecic przykladem ;)

Ha ha ha-ja wprawdzie nie założyłam jeszcze na tym forum żadnego tematu,ale co mi szkodzi spróbować!:)))

G a z e l a

Żeby wątek rozwinąć:
może w ramach tego quasi-wątku poruszymy kilka istotnych spraw, które z pewnością wszystkich zaciekawią i poruszą... (doprowadźmy bałagan do ekstremy, będzie lepiej widać granice !)

haha Dran Ty Draniu, oby tak dalej :). Pamietaj co Cie nie zabije, to Cie wzmocni :).

hobong jak najbardziej... jestem otwarty na wszelkie dyskusje, pod warunkiem ze dyskusja bedzie sie toczyc wielowatkowo ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org