Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma sprawy Markac. |
Juz sie wstrzymuje :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma sprawy Markac. |
buhahahahahaha :)))
|
|
Ha ha ha -Dran zrobiłabym to samo co Ty, ale jeśli ma to tylko Ciebie bardziej rozzłościć to lepiej tu napiszę,że MASZ CAŁKOWITĄ RACJĘ!!!:))) Pozdrawiam i wrzuć na luz może po jakimś czasie dotrze do kogoś ,że zaśmieca forum:) G a z e l a
|
|
E, ja sie nie zloszcze ;) Rozsmieszyl mnie Markac, ktory ciagle tepi ludzi za ortografie (nawet ja nie mam az takich zapedow chyba) i poucza, a tu nagle mi z takim tekstem wyjechal... Dobrze ze nie jadlem akurat, bo bym sie jeszcze zadlawil ;) Moze zrobimy flashmoba i bedziemy odpisywac Markacowi wylacznie w nowych watkach? ;) Tez se moge czasem poszalec a co ! Do tatuska mi jeszcze troche brakuje, pozniej faktycznie trzeba bedzie swiecic przykladem ;)
|
|
Ha ha ha-ja wprawdzie nie założyłam jeszcze na tym forum żadnego tematu,ale co mi szkodzi spróbować!:))) G a z e l a
|
|
Żeby wątek rozwinąć: może w ramach tego quasi-wątku poruszymy kilka istotnych spraw, które z pewnością wszystkich zaciekawią i poruszą... (doprowadźmy bałagan do ekstremy, będzie lepiej widać granice !)
|
|
haha Dran Ty Draniu, oby tak dalej :). Pamietaj co Cie nie zabije, to Cie wzmocni :).
|
|
hobong jak najbardziej... jestem otwarty na wszelkie dyskusje, pod warunkiem ze dyskusja bedzie sie toczyc wielowatkowo ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |