Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POMOCY !!! |
Gdzie jest Robciu ??? Pamiętacie ??? Taki aktywny na forum zawsze a teraz nie widzę żeby pisał. Nie było mnie kilka lat na forum i znikł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POMOCY !!! |
Masakra ...
|
|
|
ale jaja
|
|
oj ludziska,lubicie wzbudzać sensację.Ciekawe czy bylibyście też tacy wyrywni jakby chodziło o was.
|
|
Ktoś prosi o pomoc to pomagam.
|
|
Takich przeprosin niedlugo bedzie wiecej. Zglosilem do prokuratury o ustalenie tozsamosci konsul2 , Lks.gol i kilku innych . Kinsul2 juz znam prsonalia . Lks.gol zglas sie sam ., i podaj dane na kazeks1@wp.pl lub tel 505 61 61 30. zaoszczedzimy pracy prokuraturze . Pozew do sadu czeka tyko na twoje dane . Pozdrawiam i do zobaczenia w sadzie ..
|
|
Weź się pochwal więcej bo mnie ciekawość zżera :)
|
|
aaaa Chata kurpiowska :)
|
|
Dokladnie chata kurpiowska . Zmuszony jestem pozwac te osoby do sadu . Ustalic kto to i dlaczego pisze bzdury na kilku forach pod roznymi nicami . Moze to ktos kto prowadzi podobna dzialalnosc , Pozdrawiam
|
|
Pewnie pisze jakiś nieudacznik
|
|
Jednego konsul2 ustalilem sam .innych ustali prokuratura. Jaki byl zdziwiony . Chcilalem mu dac w pysk / kiedys bilem mocno/ dzis uznalem ze sad udezy mocniej. Facet przepraszal mnie prosil zebym nie skierowal sprawy do sadu przeciwko niemu .Nawet mnie nieznal i nigdy niemiel zemna nic do czynienia .
|
|
To nigdy muzyki nie słuchał?
|
|
Chyba nie .Dawne czasy do dzis spotykam wiele osob ktore milo wspominaja lata szkolne i spotkania po szkole w moim sklepie...
|
|
km powinieneś być dumny z siebie bo ci co nas krytykują to sami cwele co u mamusi na garnuszku siedzą i do niczego w życiu nie doszli. Z tego co wnioskuję pewnie stoisz dobrze i działasz a tego ludzie (nieudacznicy) nie lubią. Pozdrawiam
|
|
Zazdrosc to zla cecha . Dokladnie tak jest . roniez Pozdrawiam
|
|
Jeżeli zmyślał kara mu się należy. A co jeśli pisał prawdę? Wkraczamy w jakieś obszary absurdu. Jeżeli ktoś jest niezadowolony z usługi ma prawo przestrzec innych przed utratą czasu, pieniędzy czy zdrowia. Jak taki niezadowolony klient ma się obronić przed nieprzyzwoitym usługodawcą? Kto zbiera paragony i jak wykazać swoje niezadowolenie? Mamy nagrywać się na dyktafony?
|
|
Szanowny kolego \"nie dotyczy\" składaj reklamację jak już tam gdzie trzeba a nie na tym ..... forum. Tu możemy sobie popisać dla jaj jaki biznes w Łomży otworzyć np. Kiepab :) Ja tu wchodzę dla jaj żeby się pośmiać
|
|
Dlatego zwracam sie do lks.gol o ujawnienie sie . Ustalanie tozsamosci przez prukurature moze troche potrwac , a ja chce zeby odpowiedzial za pisanie nieprawdy na forum .Dlamnie to sprawa honorowa Pozdrawiam
|
|
Podwójne \"ale jaja\" - 1. jak to Zbychu szukał Robcia, 2. jak to km szuka LKS gol i innych zaangażowanych w \"aferę Chaty Kurpiowskiej\". Może wreszcie niektóre pajace zrozumieją, że pomimo podania tylko nicku, tak naprawdę nie są anonimowe. I kto teraz bardziej potrzebuje POMOCY???
|
|
A to że szukałem Robcia to coś złego ??? Znam go straciłem num na kom. wiedziałem że tu siedział i napisałem Panie Rondo
|
|
Nic złego. Chodzi o reakcję gdy dowiedziałeś się, dlaczego już go tu nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |