wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ROZMOWA Z MISTRZOST ŚWIATA ZIDANE Z MATERAZZI

FACHOWCY DOSLI ::

terazzi pociąga Zidane'a za koszulkę
Zidane: "Jak chcesz, dam ci ją potem".
Materazzi: "Dawaj, ty cioto. Ty, co masz siostrę-zdzirę. Gówno".
Zidane odwraca się
Materazzi: "Twoja siostra, ta zdzira".
Zidane przechodzi obok Materazziego.
Materazzi: "Rozwalę ci dupę".
Dwie sekundy później Zidane staranował uderzeniem głową w klatkę piersiową Materazziego.
ZIDANE NIE POWINIEN BYĆ UKARANY!!! I CO ZWOLENNICY WŁOCH?/FRANCJA POWINNA WYGRAĆ!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ROZMOWA Z MISTRZOST ŚWIATA ZIDANE Z MATERAZZI

Już dziesięć podobnych wersji czytałem. Nikt już się pewnie nie dowie, co tak naprawdę było powiedziane.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

prawdomuwny, co z Twoimi odpowiedziami na pytania? ;) Zwoje Ci sie przegrzaly? Latwiej zakladac kolejne 10 bezsensownych tematow prawda? Dawno nikt nie narobil takiego syfu na forum chyba... Nawet nasz ulubieniec ptysiu przynajmniej pisal glupie komentarze w istniejacych tematach, a nie zakladal tylu nowych. I po cholere piszesz je wielkimi literami? Niby masz net od 4 lat, a netykieta lezy na calej linii...

Dzieci w sieci

Ja byłem za Francją do momentu w którym Zidane dostał czerwoną kartkę. NIe chodzi mi o to, że Stwierdziłem, iż Francja nie ma szans i lepiej kibicować Włochom. Poprostu po zachowaniu Zidane'a cała drużyna u mnie straciła (może niesłusznie). Nie ważne jest co powiedział Materazzi, co by to nie było, to na takim poziomie gry Zidane powinien się umieć opanować.

Trocha, bez obrazy, ale jak ktoś obraża Twoją rodzinę a Ty puszczasz to płazem, to co z Ciebie za facet? Nie liczy się wtedy czy jesteś piłkarzem czy cieślą. Co to w ogóle znaczy "na takim poziomie gry Zidane powinien się umieć opanować"? Opanowanie nie ma nic wspólnego z grą i jest indywidualną cechą każdego człowieka. Tobie chyba bardziej zależało na nienagannym widowisku niż na tym, co czuł wtedy Zidane. Jesteś po prostu samolubem. Łatwo oceniać innych siedząc wygodnie w fotelu i złopiąc piwo...
Może powinien zaczekać aż się skończy mecz i "porozmawiać" z nim poza boiskiem? Jak sobie to wyobrażasz? Wtedy to dopiero by go uznali za prawdziwego bandzora. Już widzę te nagłówki gazet "Zidane z premedytacją zaatakował Materra"...

Tak na marginesie, Francja grała dużo lepiej i przede wszystkim ładniej.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

markac, mi też szkoda Zidane'a. Zrobił bardzo dużo, jednak ja myślę, że powinien umieć się powstrzymać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org