Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ROZMOWA Z MISTRZOST ŚWIATA ZIDANE Z MATERAZZI |
FACHOWCY DOSLI :: terazzi pociąga Zidane'a za koszulkę Zidane: "Jak chcesz, dam ci ją potem". Materazzi: "Dawaj, ty cioto. Ty, co masz siostrę-zdzirę. Gówno". Zidane odwraca się Materazzi: "Twoja siostra, ta zdzira". Zidane przechodzi obok Materazziego. Materazzi: "Rozwalę ci dupę". Dwie sekundy później Zidane staranował uderzeniem głową w klatkę piersiową Materazziego. ZIDANE NIE POWINIEN BYĆ UKARANY!!! I CO ZWOLENNICY WŁOCH?/FRANCJA POWINNA WYGRAĆ!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ROZMOWA Z MISTRZOST ŚWIATA ZIDANE Z MATERAZZI |
Już dziesięć podobnych wersji czytałem. Nikt już się pewnie nie dowie, co tak naprawdę było powiedziane. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
prawdomuwny, co z Twoimi odpowiedziami na pytania? ;) Zwoje Ci sie przegrzaly? Latwiej zakladac kolejne 10 bezsensownych tematow prawda? Dawno nikt nie narobil takiego syfu na forum chyba... Nawet nasz ulubieniec ptysiu przynajmniej pisal glupie komentarze w istniejacych tematach, a nie zakladal tylu nowych. I po cholere piszesz je wielkimi literami? Niby masz net od 4 lat, a netykieta lezy na calej linii...
|
|
Dzieci w sieci
|
|
Ja byłem za Francją do momentu w którym Zidane dostał czerwoną kartkę. NIe chodzi mi o to, że Stwierdziłem, iż Francja nie ma szans i lepiej kibicować Włochom. Poprostu po zachowaniu Zidane'a cała drużyna u mnie straciła (może niesłusznie). Nie ważne jest co powiedział Materazzi, co by to nie było, to na takim poziomie gry Zidane powinien się umieć opanować.
|
|
Trocha, bez obrazy, ale jak ktoś obraża Twoją rodzinę a Ty puszczasz to płazem, to co z Ciebie za facet? Nie liczy się wtedy czy jesteś piłkarzem czy cieślą. Co to w ogóle znaczy "na takim poziomie gry Zidane powinien się umieć opanować"? Opanowanie nie ma nic wspólnego z grą i jest indywidualną cechą każdego człowieka. Tobie chyba bardziej zależało na nienagannym widowisku niż na tym, co czuł wtedy Zidane. Jesteś po prostu samolubem. Łatwo oceniać innych siedząc wygodnie w fotelu i złopiąc piwo... Może powinien zaczekać aż się skończy mecz i "porozmawiać" z nim poza boiskiem? Jak sobie to wyobrażasz? Wtedy to dopiero by go uznali za prawdziwego bandzora. Już widzę te nagłówki gazet "Zidane z premedytacją zaatakował Materra"... Tak na marginesie, Francja grała dużo lepiej i przede wszystkim ładniej. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markac, mi też szkoda Zidane'a. Zrobił bardzo dużo, jednak ja myślę, że powinien umieć się powstrzymać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |