Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rezonans magnetyczny odc.LS |
Witam,mam pytanie,dziś przed godz.15.00 wróciłam z Biłegostoku z wizyty u neurochirurga i już niestety nie dodzwoniłam sie na rejestrację w Szpitalu w Łomży,i stąd moje pytanie:czy ktoś z Państwa orientuje się jak długo czeka się na rezonans magnetyczny odcinka LS ,czyli lędźwiowego kręgosłupa jeżeli lekarz na skierowaniu zaznaczy PILNE i ewentualnie ile kosztuje to badanie prywatnie? ( chodzi mi o rezonans w naszym szpitalu łomżyńskim). Dziękuję bardzo Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rezonans magnetyczny odc.LS |
pile czas oczekiwania :na kasę chorych chyba maj,na twoją kieszeń z marszu ok 500 pln.Życzę zdrowia.Jestem po.
|
|
Dziękuję bardzo za info Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
Witam. Pisze z własnego doświadczenia.Koszt prywatny rezonansu i odcinka ls 380zł. W szpitalu nowszy sprzęt a na al legionów koszt 400zl i sprzet przestarzały. Jestem po operacji szału nie ma mogłoby być lepiej ale i tak jest dobrze. Zaznaczam tylko ze jezeli operacja to na pewno nie w łomży, polecam białystok. Jakby co to pisz na maila gumis2027@wp.pl TURBO
|
|
Czy mógbym wiedzieć u jakiego lekarza byłaś w B_stoku. Podaj same inicjały. Jeśli na skierowaniu jest pilne to dostaniesz o miesiąc wczesniej
|
|
Witam możesz zarejestrować sie telefonicznie w Suwałkach tam najszybciej jest ok 2 tyg i dzwonią jak wcześniej sie uda polecam miła i fachowa obsługa jak również w Ostrołęce byle nie robić na al Legionów jest nieczytelny.Zdrówka zyczę
|
|
Dziękuję bardzo wszystkim za zainteresowanie moim postem i już sie dzisiaj dowiedziałam,że ze skierowaniem PILNE termin wykonania rezonansu w naszym szpitalu to połowa marca ,a ja byłam u neurochirurga w Białymstoku-Paweł Piekarski,ul.Antoniukowska 11, a opinie o nim można przeczytać na portalu znanylekarz.pl. Więc startuję po lekarzach i jeszcze raz zawitam do w/w lekarza,a co dalej to życie pokaże. Pozdr. Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
Tylko i wyłącznie lekarz z Olsztyna Tomasz Niedzwiecki przyjmuje na Herdera poradnia Olsztynscy Ortopedzi... poczytaj o nim a się dowiesz, ze to najlepszy lekarz od urazow kregoslupa. Sam sie szkoli w USA i nowinki przenosi na Polski rynek. Wiem cos na ten temat gdyz sam sie leczylem u niego z powodu urazu kregoslupa. Kazdemu Polece tego lekarza.!
|
|
Witam. Ja uważam że bardzo dobrzy są lekarze z Konstancina. Jestem po bardzo poważnej i skomplikowanej operacji kręgosłupa lędzwiowego. Zaden z znanych lekarzy m.m. innymi Pan Niedżwiecki nie chcieli się podjąć operacji. Zrobili mi Państwo Baranowscy. Dzięki nim uniknąłem wózka. Każdemu polecam Państwa Baranowskich!!! dari
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |