Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zjazd na byle czym. |
Czy ktoś wie cokolwiek o tej imprezie która ma się odbyć dziś od 15 na muszli? Wogóle żadnego info nie mogę znaleźć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zjazd na byle czym. |
https://www.google.pl/search?q=zjazd+na+byle+czym+%C5%81om%C5%BCa&rlz=1C1ASRM_enPL555PL571&oq=zjazd+na+byle+czym+%C5%81om%C5%BCa+&aqs=chrome..69i57j0.12811j0j8&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 Google wie wszystko !!
|
|
jak zwykle żadnej informacji przed za to po będzie
|
|
4lomza i mylomza dwa wiodące serwisy o Łomży nie podały żadnych informacji o tej imprezie. Fakt, wujek google wie wszystko. Tylko dlaczego trzeba się dowiedzieć o takim czymś dopiero po przeszukaniu internetu za tym. Na stronie mosiru jest wszystko opisane. Tylko ilu ludzi zagląda na ich stronę, a ilu na 4... lub mylomza. Nie postarali się, a przecież jest to impreza otwarta gdzie każdy może przyjść, popatrzeć, wziąć udział i dobrze się bawić :)
|
|
Ale te portale to pełna gębą komercja i na reklamach muszą zarabiać :) I nie będą strzelać sobie w stopę, o nie, nie , nie. Musi być szmal, bez tego ani rusz. Tez mi to doskwiera, że nie ma miejsca w necie , gdzie mógłbym w jednym miejscu dowiedzieć się z wyprzedzeniem co będzie w następnym tygodniu lub dwóch w sporcie , kulturze, a może nauce itp Często narzeka się na frekwencje, ale jest ona pochodną braku informacji. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Jedyne wyjście to założyć nowy temat na forum na przykład pod tytułem Imprezy,ciekawe wydarzenia,lub inna nazwa i informować się na wzajem, szkoda też nie wiedziałam.
|
|
Autor: jestem - jestem za!!!
|
|
Nie ma tu wiadomości o ciekawych imprezach, nie ma admina który zrobiłby porządek z reklamowaniem i pozycjonowaniem stron i firm, a jednak kasa na prowadzenie strony jest. Jak można dostać posadę w firmie zarządzającej tą stroną? :) A Zjazd na ul. Zjazd był fajny :) Gdyby nie info od znajomego to sam bym nie wiedział.
|
|
stąd się dowiedziałam. Polecam stronę http://www.naszalomza.pl/teksty,kultura,8,1,_zjazd_na_byle_czym_juz_po_raz_t,1459.html Ubaw po pachy. Doskonała atrakcja dla wszystkich .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |