czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zjazd na byle czym.

Czy ktoś wie cokolwiek o tej imprezie która ma się odbyć dziś od 15 na muszli? Wogóle żadnego info nie mogę znaleźć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zjazd na byle czym.

https://www.google.pl/search?q=zjazd+na+byle+czym+%C5%81om%C5%BCa&rlz=1C1ASRM_enPL555PL571&oq=zjazd+na+byle+czym+%C5%81om%C5%BCa+&aqs=chrome..69i57j0.12811j0j8&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

Google wie wszystko !!

jak zwykle żadnej informacji przed za to po będzie

4lomza i mylomza dwa wiodące serwisy o Łomży nie podały żadnych informacji o tej imprezie.

Fakt, wujek google wie wszystko.
Tylko dlaczego trzeba się dowiedzieć o takim czymś dopiero po przeszukaniu internetu za tym.

Na stronie mosiru jest wszystko opisane.
Tylko ilu ludzi zagląda na ich stronę, a ilu na 4... lub mylomza.
Nie postarali się, a przecież jest to impreza otwarta gdzie każdy może przyjść, popatrzeć, wziąć udział i dobrze się bawić :)

Ale te portale to pełna gębą komercja i na reklamach muszą zarabiać :)
I nie będą strzelać sobie w stopę, o nie, nie , nie. Musi być szmal, bez tego ani rusz.

Tez mi to doskwiera, że nie ma miejsca w necie , gdzie mógłbym w jednym miejscu dowiedzieć się z wyprzedzeniem co będzie w następnym tygodniu lub dwóch w sporcie , kulturze, a może nauce itp

Często narzeka się na frekwencje, ale jest ona pochodną braku informacji.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Jedyne wyjście to założyć nowy temat na forum na przykład pod tytułem Imprezy,ciekawe wydarzenia,lub inna nazwa i informować się na wzajem, szkoda też nie wiedziałam.

Autor: jestem - jestem za!!!

Nie ma tu wiadomości o ciekawych imprezach, nie ma admina który zrobiłby porządek z reklamowaniem i pozycjonowaniem stron i firm, a jednak kasa na prowadzenie strony jest.

Jak można dostać posadę w firmie zarządzającej tą stroną? :)

A Zjazd na ul. Zjazd był fajny :)
Gdyby nie info od znajomego to sam bym nie wiedział.

stąd się dowiedziałam. Polecam stronę

http://www.naszalomza.pl/teksty,kultura,8,1,_zjazd_na_byle_czym_juz_po_raz_t,1459.html

Ubaw po pachy. Doskonała atrakcja dla wszystkich .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org