Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SROP AGRESJI NA FORUM |
Przestańcie wkońcu krytykować , muwie miewięcej o ::GAZELA,PETER,tarczyn,cycq,urzad skarbowy i do tych , co krytykujo a zapomniałem o ich. patrzcie na sens wypowiedzi , a waszych pościkuw malutko. Jest chyba wolność wypowiedzi , gdy macie pisać obrażające teksty lub komentarze , nie piszcie ich!! A , dran wkrutce napisze ci odpowieź o umiejscowieniu parków itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SROP AGRESJI NA FORUM |
Prawdomuwny, skończyłbyś z tym słowotokiem i zaczął pisać składne wypowiedzi.
|
|
prawdomuwny-mam wrazenie ze masz ok 12 lat i mama zalozyla Ci niedawno internet. Bylo wielu tu takich. Zrob cos dobrego i odejdz juz od komputera!
|
|
Prawdomówny powinien dostac bana jesli na tym forum cos takiego istnieje agresja jest i bedzie nie zmienisz tego napewno jednym postem(nie rób więcej) i taką cienką gadką Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
prawdomuwny konstruktywna krytyka oparta na logicznych argumentach jest rzeczą potrzebną. Z tego co zauważyłem to ty nie lubisz żadnej krytyki. Wszystko co nie zgadza się z twoim światopoglądem to kłamstwo nad którym nie ma co się zastanawiac. Proponuje przemyśleć to co inni piszą propo twoich postów. Jeśli się nie zgodasz to napisz czemu.
|
|
pszepraszam bardzo , ale jak przeglądam posty rzadko ktury jest bez krytyki
|
|
Łomżaaa nie mam 12 lat i mam internet już 4 rok
|
|
niekturzy tu so pojebani , tylko krytykują , lub iświadamiajo i robio ze mnie debila
|
|
chłopcze,sam go z siebie zrobiłeś już w pierwszym poście,więc nie skowycz
|
|
Sorki...ale napisałeś 3posty pod rząd mogłeś jakoś rozmyśleć i niepisać tak aby nabić na licznik ale w jednej wypowiedzi,.
|
|
prawdomÓwny - mówiłem Ci już - idź stąd. Idź na czat'a dla dzieci. Lub napisz blog'a.
|
|
Albo napisz mi: co to znaczy "SROP", bo nijak nie mogę tego wyczaić. Pozdro.
|
|
Proponuję książeczek poczytać. To pomaga i na błędy i na stylistykę. Ale pewnie się nie chce?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |