wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SROP AGRESJI NA FORUM

Przestańcie wkońcu krytykować , muwie miewięcej o ::GAZELA,PETER,tarczyn,cycq,urzad skarbowy i do tych , co krytykujo a zapomniałem o ich. patrzcie na sens wypowiedzi , a waszych pościkuw malutko. Jest chyba wolność wypowiedzi , gdy macie pisać obrażające teksty lub komentarze , nie piszcie ich!! A , dran wkrutce napisze ci odpowieź o umiejscowieniu parków itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SROP AGRESJI NA FORUM

Prawdomuwny, skończyłbyś z tym słowotokiem i zaczął pisać składne wypowiedzi.

prawdomuwny-mam wrazenie ze masz ok 12 lat i mama zalozyla Ci niedawno internet. Bylo wielu tu takich. Zrob cos dobrego i odejdz juz od komputera!

Prawdomówny powinien dostac bana jesli na tym forum cos takiego istnieje
agresja jest i bedzie nie zmienisz tego napewno jednym postem(nie rób więcej) i taką cienką gadką

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

prawdomuwny konstruktywna krytyka oparta na logicznych argumentach jest rzeczą potrzebną.
Z tego co zauważyłem to ty nie lubisz żadnej krytyki. Wszystko co nie zgadza się z twoim światopoglądem to kłamstwo nad którym nie ma co się zastanawiac. Proponuje przemyśleć to co inni piszą propo twoich postów. Jeśli się nie zgodasz to napisz czemu.

pszepraszam bardzo , ale jak przeglądam posty rzadko ktury jest bez krytyki

Łomżaaa nie mam 12 lat i mam internet już 4 rok

niekturzy tu so pojebani , tylko krytykują , lub iświadamiajo i robio ze mnie debila

chłopcze,sam go z siebie zrobiłeś już w pierwszym poście,więc nie skowycz

Sorki...ale napisałeś 3posty pod rząd mogłeś jakoś rozmyśleć i niepisać tak aby nabić na licznik ale w jednej wypowiedzi,.

prawdomÓwny - mówiłem Ci już - idź stąd. Idź na czat'a dla dzieci. Lub napisz blog'a.

Albo napisz mi: co to znaczy "SROP", bo nijak nie mogę tego wyczaić.

Pozdro.

Proponuję książeczek poczytać. To pomaga i na błędy i na stylistykę. Ale pewnie się nie chce?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org