Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Admin |
Forum schodzi na psy. Ludzie zakładacie posty z tematem "po ile masło","koniec swiata" kopiujecie tematy. Jednym słowem admin powinien wziąźć sie za kasowanie ich... Prosze tez wszystkich tych co zakładają duzo postów zeby robili to z sęsem i 2 razy przemyśleli czy na pewno zakładanie tego ma sens i czy juz tego niebyło. Wiem że i ten post się powtarza ale nie moge już wytrzymac kiedy wchodze na te foru Koniec tematu! Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Admin |
forum* Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
"Prosze tez wszystkich tych co zakładają duzo postów zeby robili to z sęsem..."
|
|
"Jednym słowem admin powinien wziąźć "
|
|
A moim zadniem ADMIN na tym forum jest i działa całkiem sprawnie i szybko. W czoraj wieczorem chciałem powiadomić szanownych forumowiczy o pewnym wydarzeniu ale szanowny admin uznał chyba mojego posta za reklamę i go w 3 minuty wycioł. Adminie tu cytat: Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane Według tego co wyżej to nie powineneś wycinać mojego posta bo oprócz jak to ty uznałeś reklamy miał on też funkcję informacyjną a to chyba dobrze że chciałe podzielić się swoją wiedzą. Wiem że WAM ta wiedza jest nie na rękę ale cuż ja na to poradzę :) Pozdrawiam Czesław
|
|
GIBON, a możesz mi powiedzieć, która reklama nie pełni funkcji informacyjnej?
|
|
markac kupil bym od ciebie ten dysk 1.2GB o ile jest w 100% sprawny
|
|
Jeszcze raz cytuje Posty, których <br>jedynym</br> celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane To niech to zmienią bo to się kupy nie trzyma. Wykasowal mojego posta bo się boją konkuręcji i tyle. Nie raz widziałem oddnośniki do innych stron i jakoś to im nie przeszkadało. A jak sprawa dotycz konkurencyjnej strony to juz to jest dla nich reklama. Gibon
|
|
Tak. Jak coś sie napisze o konkurencji, nie daj Boże o elomza.pl i to jeszcze w dobrym tonie to mod kasuje aż miło. No nic, widocznie chce aby wszyscy przenieśli się na inne łomżyńskie fora. Prawda jest taka, że coraz mniej ludzi już się tutaj wypowiada...
|
|
TheGame a ty też i jesteś pozer bo ja założyłem już temat o tym ,,syf na forum "
|
|
nie miałe na myśli eloma.pl :) jest jeszcze inny portal :)
|
|
Daktyl przeczytaj dokładnie moją wypowiedz zwłaszcza końcówke Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |