wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Admin

Forum schodzi na psy. Ludzie zakładacie posty z tematem "po ile masło","koniec swiata" kopiujecie tematy. Jednym słowem admin powinien wziąźć sie za kasowanie ich... Prosze tez wszystkich tych co zakładają duzo postów zeby robili to z sęsem i 2 razy przemyśleli czy na pewno zakładanie tego ma sens i czy juz tego niebyło. Wiem że i ten post się powtarza ale nie moge już wytrzymac kiedy wchodze na te foru

Koniec tematu!

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Admin

forum*

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

"Prosze tez wszystkich tych co zakładają duzo postów zeby robili to z sęsem..."

"Jednym słowem admin powinien wziąźć "

A moim zadniem ADMIN na tym forum jest i działa całkiem sprawnie i szybko.
W czoraj wieczorem chciałem powiadomić szanownych forumowiczy o pewnym wydarzeniu ale szanowny admin uznał chyba mojego posta za reklamę i go w 3 minuty wycioł. Adminie tu cytat:

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Według tego co wyżej to nie powineneś wycinać mojego posta bo oprócz jak to ty uznałeś reklamy miał on też funkcję informacyjną a to chyba dobrze że chciałe podzielić się swoją wiedzą.
Wiem że WAM ta wiedza jest nie na rękę ale cuż ja na to poradzę :)

Pozdrawiam
Czesław

GIBON, a możesz mi powiedzieć, która reklama nie pełni funkcji informacyjnej?

markac kupil bym od ciebie ten dysk 1.2GB o ile jest w 100% sprawny

Jeszcze raz cytuje

Posty, których <br>jedynym</br> celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

To niech to zmienią bo to się kupy nie trzyma. Wykasowal mojego posta bo się boją konkuręcji i tyle. Nie raz widziałem oddnośniki do innych stron i jakoś to im nie przeszkadało. A jak sprawa dotycz konkurencyjnej strony to juz to jest dla nich reklama.

Gibon

Tak. Jak coś sie napisze o konkurencji, nie daj Boże o elomza.pl i to jeszcze w dobrym tonie to mod kasuje aż miło. No nic, widocznie chce aby wszyscy przenieśli się na inne łomżyńskie fora. Prawda jest taka, że coraz mniej ludzi już się tutaj wypowiada...

TheGame a ty też i jesteś pozer bo ja założyłem już temat o tym ,,syf na forum "

nie miałe na myśli eloma.pl :)
jest jeszcze inny portal :)

Daktyl przeczytaj dokładnie moją wypowiedz zwłaszcza końcówke

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org