poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poradnia leczenia bólu

Witam. Mam pytanie? Czy ktoś orientuje się gdzie udać się do poradni leczenia bólu?Będę wdzięczny za podpowiedż oraz bardzo dziękuję.

dari

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poradnia leczenia bólu

Z tego co się orientuje taka poradnia znajduje się w Mońkach.

Poradnie leczenia bólu przeniesiono z Łomży do Białegostoku adresu nie znam

Jest w Mońkach przyjmują dr Piekarski iNierodzinski zapisy telefoniczne długie kolejki Nierodziński jest od kręgosłupa i po jego operacjach Zadzwon do szpitala w Mońkach i zarejestruj się bo terminy są długie pierwsza wizyta to kwalifikacja a pózniej zabieg np termolezja

Kontakt do poradni 668877530 mońki

Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

dari

Właśnie, mnie interesuje poradnia leczenia bólu po operacji kręgosłupa.

dari

Bez NFZ-tu to są ze 3 poradnie w Białymstoku. Cena 100-150 zł za wizytę albo w Ełku też jest. termin wizyty za 2-3 dni. Trzeba w necie poszukać ja szukałem z miesiąc temu dla mamy to znalazłem teraz nie pamiętam gdzie.

Witam
Poradnia leczenie bólu ( w tym w szczególności pochodzącego od kręgosłupa) faktycznie najlepsza jest w Mońkach. Dr. Piekarewicz (polecam za profesjonalizm i cierpliwość, takt wobec pacjenta) przyjmuje po wcześniejszym zarejestrowaniu się. Do rejestracji w Przychodni w Mońkach - wystarczy skierowanie od lekarza I kontaktu :) Wszystko jest bezpłatne (refundowane przez NFZ)
Kolejki nie są wcale tak długie. Pomoc rewelacyjna, opieka zarówno pielęgniarska jak i lekarzy na najwyższym szczeblu :) Białystok się nie umywa :) a na prywatne naprawdę szkoda pieniędzy - bo uzyska się jedynie poradę a leczenie główne i tak musi być w szpitalu. Powodzenia

Poradnia leczenia bólu jest też w Ostrowi Mazowieckiej. Przyjmuje dr Sułkowski i chyba Pańkowski.

W Łomży Prywatna Praktyka Lekarska Leczenie Bólu Hanna Dackiewicz

W ubiegłym roku cena była 50 zł, teraz na pewno więcej, jednakże nie było możliwości dowiezienia pacjenta do przychodni w Mońkach czy innym mieście (osoba leżąca), taka opcja była najlepsza i najtańsza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org