Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poradnia leczenia bólu |
Witam. Mam pytanie? Czy ktoś orientuje się gdzie udać się do poradni leczenia bólu?Będę wdzięczny za podpowiedż oraz bardzo dziękuję. dari
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poradnia leczenia bólu |
Z tego co się orientuje taka poradnia znajduje się w Mońkach.
|
|
Poradnie leczenia bólu przeniesiono z Łomży do Białegostoku adresu nie znam
|
|
Jest w Mońkach przyjmują dr Piekarski iNierodzinski zapisy telefoniczne długie kolejki Nierodziński jest od kręgosłupa i po jego operacjach Zadzwon do szpitala w Mońkach i zarejestruj się bo terminy są długie pierwsza wizyta to kwalifikacja a pózniej zabieg np termolezja
|
|
Kontakt do poradni 668877530 mońki
|
|
Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi. dari
|
|
Właśnie, mnie interesuje poradnia leczenia bólu po operacji kręgosłupa. dari
|
|
Bez NFZ-tu to są ze 3 poradnie w Białymstoku. Cena 100-150 zł za wizytę albo w Ełku też jest. termin wizyty za 2-3 dni. Trzeba w necie poszukać ja szukałem z miesiąc temu dla mamy to znalazłem teraz nie pamiętam gdzie.
|
|
Witam Poradnia leczenie bólu ( w tym w szczególności pochodzącego od kręgosłupa) faktycznie najlepsza jest w Mońkach. Dr. Piekarewicz (polecam za profesjonalizm i cierpliwość, takt wobec pacjenta) przyjmuje po wcześniejszym zarejestrowaniu się. Do rejestracji w Przychodni w Mońkach - wystarczy skierowanie od lekarza I kontaktu :) Wszystko jest bezpłatne (refundowane przez NFZ) Kolejki nie są wcale tak długie. Pomoc rewelacyjna, opieka zarówno pielęgniarska jak i lekarzy na najwyższym szczeblu :) Białystok się nie umywa :) a na prywatne naprawdę szkoda pieniędzy - bo uzyska się jedynie poradę a leczenie główne i tak musi być w szpitalu. Powodzenia
|
|
Poradnia leczenia bólu jest też w Ostrowi Mazowieckiej. Przyjmuje dr Sułkowski i chyba Pańkowski.
|
|
W Łomży Prywatna Praktyka Lekarska Leczenie Bólu Hanna Dackiewicz
|
|
W ubiegłym roku cena była 50 zł, teraz na pewno więcej, jednakże nie było możliwości dowiezienia pacjenta do przychodni w Mońkach czy innym mieście (osoba leżąca), taka opcja była najlepsza i najtańsza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |