Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ubrania |
Witam, mam na sprzedanie dużo ubrań rozm. 36-38 praktycznie nowe, kilka razy założone, m.in. sukienki, spódnice, marynarki, swetry, może któraś chętna??? Mogę podrzucić zdjęcia na maila.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ubrania |
Wystaw na OLX ze zdjęciami w dziale moda, na pewno ktoś kupi.
|
|
Wystawiłam.... i nic z tego, chociaż dziwię się, bo niektóre ubrania tam wystawione na innych ogłoszeniach wyglądają jak szmaty do podłogi, a moje są praktycznie nowe...
|
|
Haha to podsumowałaś innych.Dla ciebie innych ubrania to szmaty do podłogi,tak samo Twoje może dla innych.Spakuj w worek i na rynek stanąć i sprzedawać:)A jak nie to biednym oddać,bo kupić to każdy może w sklepie.
|
|
a widziales/widziałaś ogłoszenia na OLX jakie są tam ubrania że się wypowiadasz? no niektóre tak wyglądają. a jeśli chodzi o kupowanie w sklepach to nie wszyscy mają tyle pieniędzy żeby kupić w sklepie, a zresztą, wszystko jest na 1 kopyt w sklepach, więc może poszukują czegoś konkretnego i niedrogiego. A co do oddania biednym to część właśnie tam poszła.
|
|
Wstaw linka do olx.
|
|
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/Fu0D/ bardzo proszę
|
|
Jak dla mnie nie ma szału. . Ale kto co lubi ;-) :)
|
|
dlatego sprzedaję:D , oczywiście żart, w wielu rzeczach po prostu już chodzić nie będę bo mam pracę taką a nie inną, a komuś innemu mogą się przydać.
|
|
Mam identyczną spódnicę.W używaku zapłaciłam 4zł :) Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
ciekawe którą spódnicę kupiłaś za 4 zł... chyba nie takie które są wystawione przeze mnie, bo ja zapłaciłam za te ubrania duuuuzo więcej. Z chińskich lumpeksów one nie pochodzą. A w sklepach z używaną odzieżą za coś dobrej jakości trzeba zapłacić więcej niż 4 zł.
|
|
to się mylisz dobre ciuchy można < używaną >kupić o wieeeele taniej
|
|
Poprę przedmówczynię, wcale nie trzeba na używaku płacić dużo by kupić coś fajnego, to raz. A dwa jak dla mnie to zdjęcia nie zachęcają, robione chyba kalkulatorem, a ceny yyy... niektóre spoko, ale z niektórymi to Cię poniosło :D Tak jak Madzia napisała, nie ma szału. No ale powodzenia w sprzedaży :)
|
|
Zdjecia pozostawiaja wiele do zyczenia .A co do ciuchow to powtórzę bez szału. A ceny wysokie
|
|
Powiem tak, zdjęcia nigdy nie odwzorują tego, co jest w rzeczywistości, po 2. wyślij zdjęcia swoich ubrań, zobaczymy jak się nosisz... jak kupujesz rzeczy z używaka...
|
|
:) rzeczy z używaka wcale nie musza być szmatami jak przypuszczam sądzisz, cieszę się, że jesteś taka SUPER, że tam nie kupujesz no i w chińczyku też nie :D :) pluj dalej tu swoim jadem - z pewnością przysporzy Ci to klientów :)
|
|
Młodadamo, jakim jadem, po prostu mówię jak jest, a zresztą widzę że stąd klientów mieć nie będę bo wszyscy wolą iść do używaka :) tam z pewnością znajdą lepsze ubrania. i nawet taniej bo za 4 zł... Ja bywałam w używakach również bo dla mnie fenomenem byla kolejka pół godziny przed otwarciem, więc chciałam zobaczyć czy faktycznie jest po co stać. Zawsze się rozczarowywałam i musiałam iść do sklepu kupić rzeczy dużo droższe... Dlatego tych ubrań, które mam, nie sprzedaję za 4 zł. Wolałabym żeby zjadły je mole, bo założona max 5 razy rzecz, nie spada na wartości min. 2000%... Sklepy z używaną odzieżą z pocałowaniem w rękę kupiłyby takie rzeczy ode mnie, ale zdaję sobie sprawę że dużo taniej niż faktycznie są warte, żeby sprzedać je w tej cenie, którą ja proponuję. A wszyscy którzy tak hejtują te ubrania poleciałyby i kupiły prosto z wieszaka, tylko że w tym cudownym lumpeksie. Wystawione rzeczy w moich ogłoszeniach są z ceną do negocjacji jakby ktoś nie zauważył, jeśli ktoś chciałby kupić więcej ubrań, to ja nie zażyczyłabym sobie tyle jak za 1 sztukę. To chyba normalne w sprzedaży. Zresztą jak kto woli:) tuniki z cekinami można znaleźć na disco tylko w lumpeksie:)
|
|
Ona chce tylko sprzedać ubrania, ludzie.... Po co te komentarze, kto chce to od niej kupi kto nie chce to niech nie kupuje..bosz..
|
|
MAM PYTANIE DO PAŃSTWA !!! Gdzie kupię tzw. arafatkę męską. Proszę o podpowiedź.
|
|
Arafatki męskie w zeszłym roku widziałam w Newyorker i reserved, można też w House popatrzeć i w Cropp
|
|
Jezu jakie oburzenie...przecież nic złego nie napisałam,tylko tyle,że mam taką samą spódnicę.Nie podejrzewałam,że wzbudzę w Pani najlepszej taki gniew swoim wpisem.Kobieto wyluzuj,dla mnie to tylko ciuchy,nie ma co się denerwować :) Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Ale tu o tobie nikt nie pisze,uspokój się mała mi.najlepszaiza odpowiedziała tylko młodejmamie. Nie widzę żeby ktokolwiek o tobie wspominał i oburzał się z powodu twojego wpisu. Ludzie to lubią na siłę robić problemy
|
|
Autor: najlepszaiza1 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 16-12-14 zasden szal pokaz metki i dopisz gdzie masz mete. moja zona takimi szmatami w domu tarakote wyciera
|
|
Szmatami? Każdy wypowiada się, wiec pokaż zdjęcia ubrań swojej żony, a sądząc po tym jak masz \"tarakotę\" w domu to chyba nawet nie interesują mnie te zdjęcia ;D lepiej pochwal się ile masz słowników że jesteś aż tak oczytany. A poza tym w tych czasach to się mopem podłogi zmywa, wiec współczuję żonie braku podstawowych rzeczy w domu...
|
|
szmato i reka domyjesz ,mopem rozmazujesz ten brud ,zonie nie wspolczuj tylko ogarnij se z tymi przepoconymi scierkami co sprzedajesz
|
|
boski chyba rozpoczęłeś świąteczne winko,za dużo wypiłeś i stajesz się agresywny :D czekaj niech się żonka dojrzy ;)
|
|
Autor: green nie pije prowadze:)
|
|
teraz prowadzisz?
|
|
tak lece do polandowa na swieta
|
|
to skup się na drodze a níe piszesz! :D
|
|
oki bez odbioru:))
|
|
noo w końcu spokój... :P
|
|
Ogarnij se?? dało sie zauważyć że 0 rozumu i 0 kultury. Boski hah, ciekawe z której strony bo jak narazie to pokazałeś się z jak najgorszej strony.
|
|
A z drugiej strony to aż taki brud masz na podłogach ze go aż mopem doczyscic nie Możesz?
|
|
Grunt to umieć w porę dyskusję zakończyć.
|
|
Green jak nikt nie nawiązał do mojego tematu,jak Pani Izabela w swoich wpisach powtarzała o ubraniach za 4zł. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Najlepsza1 na dwornej kolo Mopsu jest komis ubrań. A może tam Ci się uda sprzedać coś? Tylko z tego co wiem to biorą tam prowizje od wystawionych rzeczy. . Ale może warto spróbować :-) :)
|
|
Madzia32323, dzięki za podpowiedź :)
|
|
Autor: najlepszaiza1 (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 15-12-14 14:02 Wystawiłam.... i nic z tego, chociaż dziwię się, bo niektóre ubrania tam wystawione na innych ogłoszeniach wyglądają jak szmaty do podłogi, a moje są praktycznie nowe... Autor: najlepszaiza1 (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 18-12-14 22:55 A z drugiej strony to aż taki brud masz na podłogach ze go aż mopem doczyscic nie Możesz?
|
|
haha, akurat nie te wiadomości ze sobą zestawiłeś, a po 2. napisałam że wyglądają jak szmaty do podłogi, to nie znaczy że takimi szmatami ja zmywam podłogę. A Ty napisałeś że Twoja żona zmywa podłogę szmatą, bo mopem się rozmazuje brud. To zależy co ile zmywa podłogę, bo jak się brud rozmazuje to pewnie nie za często.
|
|
chyba masz czarne dywany i tak nie widac :)))))
|
|
Jejku przestańcie juz. Przez takie dyskusje aż się nie chce czytać tego forum. :)
|
|
A i jeszcze jedno idą święta. Trochę życzliwości ;-) :)
|
|
zyczliwosc powinna byc przez caly rok ,a nie bo ida swieta .swieta dzien jak kazdy jeden
|
|
pannie izie pomagam jej ubrania sprzedac to nie zyczliwosc ?
|
|
a skąd ta pewność że panna? a zresztą jak sobie sama nie pomogę, to mi nikt nie pomoże
|
|
weź już skończ..............................
|
|
vzvx odnośnie kończenia, to jak się nie podoba, to w ogóle nie musisz na ten temat wchodzić, bo ja go założyłam i mogę tu robić co mi się podoba.
|
|
No tak, kłóć się dalej.. młodamama masz rację grunt to w pore zakonczyć rozmowe ale ta pani widocznie nie chce i wciąż pokazuje swoją \"kulturę\". Poza tym jest dostępny twój numer na olx więc nie zagalopowywuj się ! Święta idą - wystaw te nędzne szmatki na śmietnik, zwolnisz miejsce w szafie a może komuś się przydadzą do mycia okien podczas porzadków - jak tu słusznie boski pisze haha
|
|
na allinside. pl jeżeli szukacie jest dużo ładnych i tanich ubrań :D
|
|
Przepraszam \"najlepszaiza1\", ale w czym ty jesteś najlepsza?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |