Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złoto |
Moje pytanie dotyczy cen złota w naszym mieście. Gdzie najtaniej zapłacę za gram złota . Który sklep ewentualnie jubilera polecacie chodzi mi o biżuterię męska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złoto |
rynek 150 zl gram wolaja
|
|
Pewnie jeszcze spadnie, bo Szwajcarzy nie przegłosują zabezpieczenia w złocie. Dzisiaj mieli referendum
|
|
To nie jest tak że któryś ze sklepów jest tańszy a któryś droższy . Wyroby są wyceniane według skali trudności wykonania użytych materiałów (kamieni i próby złota ) oraz marży . Chcąc stwierdzić który sklep jest droższy a który tańszy trzeba porównać identyczny wyrób . Kurs złota (pr. 999,99) ma tendencje spadkową i na dzień dzisiejszy wynosi 1157 $ za uncje ( 28,35 g ) . Zajrzyj na www.kurszlota.pl pozdrawiam zbyszekp
|
|
zegarki nie wmodzie sa w telefonach co teraz kazdy posiada
|
|
Na rynku nie polecam. U jednego z \"handlarzy\" kolczyki były tylko grubo oblane złotem - tj pozłacane. A płacone za Złote. Lepiej kupić na internecie i dać do czyszczenia do jubilera. Efekt będzie jak nowe, a cena taniej niż za \"grubo pozłacane\" z rynku.
|
|
Autor: piotrkropiel ktory to ten handlarz co takie numery robi ?
|
|
Boski a czy masz moze w swojej ofercie sprzedaży zloto laczone z plastikiem np złoto i czarny plastik coś podobnego ns wzór nowej serii apart
|
|
Taki komplet który jest reklamowany przez Apart jest w sklepie jubilerskim na ul. Długiej 21a . www.jubilerpieciak.pl
|
|
Tak ale w wydaniu damskim a ja szukam w wydaniu męskim
|
|
Autor: Niedziela ja nie handluje wyrobami zlotniczymi przykro mi :)
|
|
lombard ul kazanska promocja swiateczna 89zl/gram lub na nowym dworcu
|
|
a ile płaca za próbe 583/585 wie ktoś gdzie najwięcej w łomży?
|
|
on804 dużo tego masz? Ładne wyroby czy złom? Moglibyśmy się dogadać co do ceny.
|
|
złom -ile za gram zapłacisz?
|
|
Autor: on804 napisz ile tego masz (gram,kilogramow) i w jakim wyrobie (lancuszek kolczyk itp....)
|
|
podaj cene jaka proponujesz za gram wtedy bedziemy rozmawiać. złom- to powinno ci wystarczyc
|
|
on804 w kantorach ceny wahają się między 60 - 70 zł. Napisz ile gram tego masz to ci napiszę ile mogę zapłacić.
|
|
sprawa nieaktualna sprzedałem po 73 za gram
|
|
Autor: piotrkropiel (---.lomza.vectranet.pl) pierscionek pierd...ol bronek ....itd..itp...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |