Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
złoto |
Moje pytanie dotyczy cen złota w naszym mieście. Gdzie najtaniej zapłacę za gram złota . Który sklep ewentualnie jubilera polecacie chodzi mi o biżuterię męska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: złoto |
rynek 150 zl gram wolaja
|
|
Pewnie jeszcze spadnie, bo Szwajcarzy nie przegłosują zabezpieczenia w złocie. Dzisiaj mieli referendum
|
|
To nie jest tak że któryś ze sklepów jest tańszy a któryś droższy . Wyroby są wyceniane według skali trudności wykonania użytych materiałów (kamieni i próby złota ) oraz marży . Chcąc stwierdzić który sklep jest droższy a który tańszy trzeba porównać identyczny wyrób . Kurs złota (pr. 999,99) ma tendencje spadkową i na dzień dzisiejszy wynosi 1157 $ za uncje ( 28,35 g ) . Zajrzyj na www.kurszlota.pl pozdrawiam zbyszekp
|
|
zegarki nie wmodzie sa w telefonach co teraz kazdy posiada
|
|
Na rynku nie polecam. U jednego z \"handlarzy\" kolczyki były tylko grubo oblane złotem - tj pozłacane. A płacone za Złote. Lepiej kupić na internecie i dać do czyszczenia do jubilera. Efekt będzie jak nowe, a cena taniej niż za \"grubo pozłacane\" z rynku.
|
|
Autor: piotrkropiel ktory to ten handlarz co takie numery robi ?
|
|
Boski a czy masz moze w swojej ofercie sprzedaży zloto laczone z plastikiem np złoto i czarny plastik coś podobnego ns wzór nowej serii apart
|
|
Taki komplet który jest reklamowany przez Apart jest w sklepie jubilerskim na ul. Długiej 21a . www.jubilerpieciak.pl
|
|
Tak ale w wydaniu damskim a ja szukam w wydaniu męskim
|
|
Autor: Niedziela ja nie handluje wyrobami zlotniczymi przykro mi :)
|
|
lombard ul kazanska promocja swiateczna 89zl/gram lub na nowym dworcu
|
|
a ile płaca za próbe 583/585 wie ktoś gdzie najwięcej w łomży?
|
|
on804 dużo tego masz? Ładne wyroby czy złom? Moglibyśmy się dogadać co do ceny.
|
|
złom -ile za gram zapłacisz?
|
|
Autor: on804 napisz ile tego masz (gram,kilogramow) i w jakim wyrobie (lancuszek kolczyk itp....)
|
|
podaj cene jaka proponujesz za gram wtedy bedziemy rozmawiać. złom- to powinno ci wystarczyc
|
|
on804 w kantorach ceny wahają się między 60 - 70 zł. Napisz ile gram tego masz to ci napiszę ile mogę zapłacić.
|
|
sprawa nieaktualna sprzedałem po 73 za gram
|
|
Autor: piotrkropiel (---.lomza.vectranet.pl) pierscionek pierd...ol bronek ....itd..itp...
|
|
a czy warto jest inwestować obecnie w złoto?
|
|
Powiem ci tak za 100 lat to złoto napewno będzie coś warte. Jeśli myślisz że system ekonomiczny się rozwali to kupuj złoto. Jeśli myślisz że będzie git to lepszy jest ETF czy jak to się nazywa, najlepiej taki co trakuje S&P 500. Obligacje indexowane inflacją pewnie wyjdą podobnie ze złotem. https://mennicamazovia.pl/filharmonicy-wiedenscy.html Jeśli miałbym doradzić fomę inwestowania w złoto to będa to złote monety. Jak chociażby filharmonicy Wiedeńscy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |