czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
juz nie wójt Pan Jacenty Nowakowski

No i nie udało się po wielkim boju i rychliwej kampanii. Zmiany zmiany w gminie , pewnie trochę osób starci pracę... Czekamy na ruchy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: juz nie wójt Pan Jacenty Nowakowski

a co beda ruchac?

Boski wszystko co na drzewo nie ucieka:)

A fidus86? Co tak cicho?

triny każdy z nas ma swoje poglądy i uszanujmy je jak tak bardzo tobie zależy na upokorzeniu fidusa to pojedź po nim tu na co czekasz masz okazje

do \"jarek gdak\"
oby tak było

Paradox

Wiesz myślę że nie mam po co.Fidus86 pewnie by skorzystał z okazji, ale uważam że za pisanie głupot na Pana Piotra powinien ponieść konsekwencje. On, a być może raczej ona nie szanowala niczego.

Fidus 86 to kobieta .... córka wójta
( normalne że pisała na Kłysa przecież to kontrkandydat taty był ).
Ale już po wszystkim ...
( ja się cieszę , a nie jestem za PIS jestem za zmianami i normalnym człowiekiem)

43

Paradox

Gratuluję Piotrowi wreszcie czas na zmiany.

wybory się skończyły i chyba czas zakończyć te spory . O żadnych rozliczeniach z przegranymi nawet nie ma mowy. Jeżeli chcecie być postrzegani jaki pozytywna zmiana to szanujcie innych nawet jeżeli nie byli tacy jak powinni. Teraz czas na wzajemny szacunek i zrozumienia wszystkich do wszystkich. Tylka ta drogą możemy dojść do sukcesu gminy .

Pompon

Jednych przydupasów zwolni drugich przydupasów pozatrudnia a w gminie nic się drastycznie nie zmieni nie liczcie na to Kłys to bajkopisarz i karierowicz.

Kraj piękny tylko ludzie ku...wy

Zmieni się to że w gminie będą obchodzone pierwsze piatki miesiąca i ksiądz pieter bedzie pracowników gminy spowiadał

Kraj piękny tylko ludzie ku...wy

Do: malinatom
To Pani Izabela (fidus86) sama siebie upokorzyła publikowanymi wpisami. Co więcej, używając takiego języka jak najbardziej dała innym prawo do krytykowania Jej i teraz musi to przyjąć. A jak to mawia młodzież: „internety nie zapominają” czy jakoś tak :) JA NA JEJ MIEJSCU SPALIŁBYM SIĘ ZE WSTYDU.

Do: Paradox999
Racja, w pełni można ją zrozumieć, że wspierała, TYLKO ŻE jaki poziom miały Jej wypowiedzi?! Tragedia. Należy współczuć tej pani.

Do: jeremiaszp
To nie przedwczesne? Może najpierw dajmy pole do popisu nowemu wójtowi, a dopiero za jakiś czas, dłuższy czas, rozważymy czy aby nie zasadna jest krytyka pod Jego adresem?

Paweł G.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org