Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
juz nie wójt Pan Jacenty Nowakowski |
No i nie udało się po wielkim boju i rychliwej kampanii. Zmiany zmiany w gminie , pewnie trochę osób starci pracę... Czekamy na ruchy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: juz nie wójt Pan Jacenty Nowakowski |
a co beda ruchac?
|
|
Boski wszystko co na drzewo nie ucieka:)
|
|
A fidus86? Co tak cicho?
|
|
triny każdy z nas ma swoje poglądy i uszanujmy je jak tak bardzo tobie zależy na upokorzeniu fidusa to pojedź po nim tu na co czekasz masz okazje
|
|
do \"jarek gdak\" oby tak było Paradox
|
|
Wiesz myślę że nie mam po co.Fidus86 pewnie by skorzystał z okazji, ale uważam że za pisanie głupot na Pana Piotra powinien ponieść konsekwencje. On, a być może raczej ona nie szanowala niczego.
|
|
Fidus 86 to kobieta .... córka wójta ( normalne że pisała na Kłysa przecież to kontrkandydat taty był ). Ale już po wszystkim ... ( ja się cieszę , a nie jestem za PIS jestem za zmianami i normalnym człowiekiem) 43 Paradox
|
|
Gratuluję Piotrowi wreszcie czas na zmiany.
|
|
wybory się skończyły i chyba czas zakończyć te spory . O żadnych rozliczeniach z przegranymi nawet nie ma mowy. Jeżeli chcecie być postrzegani jaki pozytywna zmiana to szanujcie innych nawet jeżeli nie byli tacy jak powinni. Teraz czas na wzajemny szacunek i zrozumienia wszystkich do wszystkich. Tylka ta drogą możemy dojść do sukcesu gminy . Pompon
|
|
Jednych przydupasów zwolni drugich przydupasów pozatrudnia a w gminie nic się drastycznie nie zmieni nie liczcie na to Kłys to bajkopisarz i karierowicz. Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Zmieni się to że w gminie będą obchodzone pierwsze piatki miesiąca i ksiądz pieter bedzie pracowników gminy spowiadał Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Do: malinatom To Pani Izabela (fidus86) sama siebie upokorzyła publikowanymi wpisami. Co więcej, używając takiego języka jak najbardziej dała innym prawo do krytykowania Jej i teraz musi to przyjąć. A jak to mawia młodzież: „internety nie zapominają” czy jakoś tak :) JA NA JEJ MIEJSCU SPALIŁBYM SIĘ ZE WSTYDU. Do: Paradox999 Racja, w pełni można ją zrozumieć, że wspierała, TYLKO ŻE jaki poziom miały Jej wypowiedzi?! Tragedia. Należy współczuć tej pani. Do: jeremiaszp To nie przedwczesne? Może najpierw dajmy pole do popisu nowemu wójtowi, a dopiero za jakiś czas, dłuższy czas, rozważymy czy aby nie zasadna jest krytyka pod Jego adresem? Paweł G.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |