Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SYLWESTER 2014/2015 |
Czy ktoś orientuje się, gdzie można bawić się w Łomży ostatniego dnia 2014 roku? są już jakieś oferty na sylwestrową noc? prosiłabym o info najlepiej z cenami :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SYLWESTER 2014/2015 |
Masakra ...
|
|
spokojnie masz jeszcze czas !!!
|
|
\"masakra\" bo? czasu nie zostalo wcale tak wiele. Spokojnie mozna juz myslec o sylwestrowej nocy.
|
|
Jeśli interesują Ciebie również okolice Łomży, to bal sylwestrowy organizowany jest w Kupiskach. Cena 350 zł od pary.
|
|
Bardzo dziekuje za informacje :)
|
|
Maly Plock,jestem tam co roku i jest super! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
|
Polecam google.pl, wyszukaj sobie interesujące Cię miejsca, skontaktuj się (jeśli nie chcesz dzwonić napisz maila, bo czasu jeszcze rzeczywiście mnóstwo).
|
|
Oczywiście zanim utworzyłam tu wątek przeszperałam cały internet w poszukiwaniu jakichkolwiek wiadomości ale nie wszyscy takie informacje udostępniają. Poza tym chciałabym poznać opinię innych i nie przeżyć rozczarowania ;) W Małym Płocku miałam przyjemność bawić się rok temu na weselu i wszystko jak najbardziej na plus. A jak kwestia finansowa wygląda?
|
|
Ja pewnie też polecę rysia potem będą wszyscy pisać jak było źle a ja powiem ze ja tam byłam
|
|
jaka jest cena za pare w Rysiu?
|
|
|
Ja bym pomyślał raczej o jakiejś dalszej wycieczce. W zeszłym roku spędzałem ten czas w Zakopanem. Taki wyjazd organizowało biuro http://aviatourtravel.pl/kontakt/. Było bardzo przyjemnie, bo pojechaliśmy 29 grudnia, więc był jeszcze czas, żeby trochę pozwiedzać, a na następny dzień odpoczynek w spa. I bal też był fajny, smaczne jedzenie i dużo alkoholu, oczywiście już wliczonego w cenę wycieczki. Może w tym roku też coś w tym stylu wypali, ale to rzeczywiście już trzeba szukać, bo niedługo miejsc zabraknie. Oczywiście zawsze zostaną na ostatnią chwilę jakieś ochłapy, ale ja bym wolał coś lepszego.
|
|
Czy jest już na rynku ich oferta?
|
|
Chętnie bym poszła z kimś fajnym na sylwester, jak coś mój profil jest tutaj i można mi składać tam propozycje http://milosnykontakt.pl/?wid=400267 Kasia
|
|
czy ktoś był w zeszłym roku w lokalu Wenecja czy warto się tam wybrać bo szukam też ofert a nie chcę się zawieść. Liczę na opinie ludzi którzy bawili się tam rok temu
|
|
weronika: po co ta beznadziejna reklama. Jeżeli chcesz tam kogoś zaprosić to zacytuj jakieś zalety tego lokalu, podaj inne szczególy, a tak drążysz temat jak przysłowiowa blondynka. Piszesz: cyt \"Liczę na opinie ludzi którzy bawili się tam rok temu\". ......... No i nikt nie odpisał już w kolejnym poście. Ja Ci doradzę: jeżeli nie chcesz się zawieść to zmień taktykę reklamową bo Wenecja może w tym roku świecić pustkami! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ktoś może wie, gdzie zapowiada się sylwester z fajną muzyką ? Jeśli jakieś disco polo, to nie wcześniej niż po północy, dopiero po większej dawce \"tolerancji\" ;-).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |