niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SYLWESTER 2014/2015

Czy ktoś orientuje się, gdzie można bawić się w Łomży ostatniego dnia 2014 roku? są już jakieś oferty na sylwestrową noc? prosiłabym o info najlepiej z cenami :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SYLWESTER 2014/2015

Masakra ...

spokojnie masz jeszcze czas !!!

\"masakra\" bo? czasu nie zostalo wcale tak wiele. Spokojnie mozna juz myslec o sylwestrowej nocy.

Jeśli interesują Ciebie również okolice Łomży, to bal sylwestrowy organizowany jest w Kupiskach. Cena 350 zł od pary.

Bardzo dziekuje za informacje :)

Maly Plock,jestem tam co roku i jest super!

Gienia_Smoliwąsowa

Tylko zajazd Ryś!
W ubiegłym roku upchano tam z 500 osób. Może w tym roku pójdą na maksa, bijąc rekord Guinesa, zapełniając salę ponad 1000 gośćmi ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Polecam google.pl, wyszukaj sobie interesujące Cię miejsca, skontaktuj się (jeśli nie chcesz dzwonić napisz maila, bo czasu jeszcze rzeczywiście mnóstwo).

Oczywiście zanim utworzyłam tu wątek przeszperałam cały internet w poszukiwaniu jakichkolwiek wiadomości ale nie wszyscy takie informacje udostępniają. Poza tym chciałabym poznać opinię innych i nie przeżyć rozczarowania ;) W Małym Płocku miałam przyjemność bawić się rok temu na weselu i wszystko jak najbardziej na plus. A jak kwestia finansowa wygląda?

Ja pewnie też polecę rysia potem będą wszyscy pisać jak było źle a ja powiem ze ja tam byłam

jaka jest cena za pare w Rysiu?

Byłem w Rysiu rok temu. Kochani właściciele, jeżeli chcecie utrzymać jakość to zasada: przyjmujemy zgłoszenia np. do 30 listopada i koniec. Na parkiecie nie może być walki o miejsce do tańca. Pani Iwona zapewne wie o czym mówię !

Pozdrawiam

Ja bym pomyślał raczej o jakiejś dalszej wycieczce. W zeszłym roku spędzałem ten czas w Zakopanem. Taki wyjazd organizowało biuro http://aviatourtravel.pl/kontakt/. Było bardzo przyjemnie, bo pojechaliśmy 29 grudnia, więc był jeszcze czas, żeby trochę pozwiedzać, a na następny dzień odpoczynek w spa. I bal też był fajny, smaczne jedzenie i dużo alkoholu, oczywiście już wliczonego w cenę wycieczki. Może w tym roku też coś w tym stylu wypali, ale to rzeczywiście już trzeba szukać, bo niedługo miejsc zabraknie. Oczywiście zawsze zostaną na ostatnią chwilę jakieś ochłapy, ale ja bym wolał coś lepszego.

Czy jest już na rynku ich oferta?

Chętnie bym poszła z kimś fajnym na sylwester, jak coś mój profil jest tutaj i można mi składać tam propozycje http://milosnykontakt.pl/?wid=400267
Kasia

czy ktoś był w zeszłym roku w lokalu Wenecja czy warto się tam wybrać bo szukam też ofert a nie chcę się zawieść. Liczę na opinie ludzi którzy bawili się tam rok temu

weronika: po co ta beznadziejna reklama. Jeżeli chcesz tam kogoś zaprosić to zacytuj jakieś zalety tego lokalu, podaj inne szczególy, a tak drążysz temat jak przysłowiowa blondynka.

Piszesz: cyt \"Liczę na opinie ludzi którzy bawili się tam rok temu\".
......... No i nikt nie odpisał już w kolejnym poście. Ja Ci doradzę: jeżeli nie chcesz się zawieść to zmień taktykę reklamową bo Wenecja może w tym roku świecić pustkami!

Pozdrawiam

Ktoś może wie, gdzie zapowiada się sylwester z fajną muzyką ? Jeśli jakieś disco polo, to nie wcześniej niż po północy, dopiero po większej dawce \"tolerancji\" ;-).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org