Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wieża ciśnień |
Proponuję w wieży ciśnień uruchomić punkt sprzedaży pamiątek z Łomży - prowadzony przez UM :) Będzie tam centrum informacji turystycznej, pamiątki z regionu i taras widokowy ... Promocja miasta gwarantowana :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wieża ciśnień |
No i najważniejsze, stworzy się kolejne etaty dla rodziny i znajomych. A co mają zamiatać ulice?
|
|
tak tylko kto to utrzyma wystarczy centrum biznesu do ktorego trzeba dolozyc 3 miliony rocznie a jeszcze nie skonczyli budowac wieże cisnien rozebrac i po sprawie idiotyczne prawo o zabytkach w londynie stara czes miasta rozebrali pod potrzeby mistrzostw we wloszech zamurujesz w kamienicy zbedne okno namalujesz na sciani i ok a u nas skad bedzie stala jedna cegla nie dadza ruszyc a odbudowac tak jak bylo jak jak nie ma planow
|
|
moim zdaniem projekt wieży ciśnień tej pani Olgi jest bardzo trafiony tylko ,ze zamiast punktu cztania książek co na bank w naszym mieście nie chwyci stworzyć centrum wystawowe czyli galerię sztuki z prawdziwego zdarzenia gdzie bez przerwy przez cały rok będę prezentowane rozne ekspozycje sztuki czy fotografii czy tez z innych dziedzin sztuki i kultury. Obowiazkowo do tego taras widokowy i punkt jakiejś małej gastronomi tak aby można było wypić jakas , kawę , herbate zjeść ciasto czy coś szybkiego przegryżc. Myślę ,że to się przyjmie na bank. Rajzel
|
|
Róbcie tam co chcecie byle na własny rachunek. Z zyskami do własnej kieszeni.
|
|
Popieram-forcie
|
|
dzieci nie piszcie głupot, za takie grube miliony jakie tam trzeba by wsadzić w \" szklane domy\" , to tu tylko KEBABOWNIA + jakiś ciucholand :):):)
|
|
Ja uważam że można by tam zrobić jakąś knajpkę z jedzeniem, oczywiście tradycyjnym dla naszych stron :)
|
|
A ja myślę że można oddać ją stowarzyszeniu fotografów. Mieliby gdzie robić szkolenia i eksponować swoje prace.
|
|
Każdy pomysł jest super do momentu, kiedy wpiszesz go do excela... -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Podłączyć to z powrotem do wodociągu i będzie woda mineralna którą będzie sprzedawać ten biznes biznesmenów o którym powyżej napisano,(miasto dołoży) No ale na Miecia było głosować a tak to guzik z tego będzie. angella
|
|
albo uznać, że jest to rozpoznawalny, charakterystyczny element miasta, więc w ramach pomocji utrzymywać w dobrym stanie technicznym (dokładać do remontów), albo wyburzyć. Nie widzę komercyjnego sposobu wykorzystania tego obiektu. Jak miałem 10 lat to właziłem tam nawet do środka. Fajnie było i wysoko. Dobrze jest snuć marzenia. Tylko realia nie zawsze idą w parze z biznesplanem i koniunkturą na rynku. Czyli wracając do meritum, winna być zgoda Rady Miasta na dofinansowanie tego obiektu przez miasto (może zgodnie z pomysłem na publiczną czytelnię). Bo na pewno zysków z niej w żadnej postaci nie będzie ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Ma ktoś jakieś zdjęcia lub filmy ze środka wieży?
|
|
Jakoś chyba nikt nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |