środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wieża ciśnień

Proponuję w wieży ciśnień uruchomić punkt sprzedaży pamiątek z Łomży - prowadzony przez UM :) Będzie tam centrum informacji turystycznej, pamiątki z regionu i taras widokowy ... Promocja miasta gwarantowana :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wieża ciśnień

No i najważniejsze, stworzy się kolejne etaty dla rodziny i znajomych. A co mają zamiatać ulice?

tak tylko kto to utrzyma wystarczy centrum biznesu do ktorego trzeba dolozyc 3 miliony rocznie a jeszcze nie skonczyli budowac
wieże cisnien rozebrac i po sprawie idiotyczne prawo o zabytkach
w londynie stara czes miasta rozebrali pod potrzeby mistrzostw
we wloszech zamurujesz w kamienicy zbedne okno namalujesz na sciani i ok a u nas skad bedzie stala jedna cegla nie dadza ruszyc a odbudowac tak jak bylo jak jak nie ma planow

moim zdaniem projekt wieży ciśnień tej pani Olgi jest bardzo trafiony tylko ,ze zamiast punktu cztania książek co na bank w naszym mieście nie chwyci stworzyć centrum wystawowe czyli galerię sztuki z prawdziwego zdarzenia gdzie bez przerwy przez cały rok będę prezentowane rozne ekspozycje sztuki czy fotografii czy tez z innych dziedzin sztuki i kultury. Obowiazkowo do tego taras widokowy i punkt jakiejś małej gastronomi tak aby można było wypić jakas , kawę , herbate zjeść ciasto czy coś szybkiego przegryżc. Myślę ,że to się przyjmie na bank.

Rajzel

Róbcie tam co chcecie byle na własny rachunek.
Z zyskami do własnej kieszeni.

Popieram-forcie

dzieci nie piszcie głupot, za takie grube miliony jakie tam trzeba by wsadzić w \" szklane domy\" , to tu tylko KEBABOWNIA + jakiś ciucholand :):):)

Ja uważam że można by tam zrobić jakąś knajpkę z jedzeniem, oczywiście tradycyjnym dla naszych stron :)

A ja myślę że można oddać ją stowarzyszeniu fotografów. Mieliby gdzie robić szkolenia i eksponować swoje prace.

Każdy pomysł jest super do momentu, kiedy wpiszesz go do excela...

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Podłączyć to z powrotem do wodociągu i będzie woda mineralna którą będzie sprzedawać ten biznes biznesmenów o którym powyżej napisano,(miasto dołoży) No ale na Miecia było głosować a tak to guzik z tego będzie.

angella

albo uznać, że jest to rozpoznawalny, charakterystyczny element miasta, więc w ramach pomocji utrzymywać w dobrym stanie technicznym (dokładać do remontów), albo wyburzyć. Nie widzę komercyjnego sposobu wykorzystania tego obiektu. Jak miałem 10 lat to właziłem tam nawet do środka. Fajnie było i wysoko. Dobrze jest snuć marzenia. Tylko realia nie zawsze idą w parze z biznesplanem i koniunkturą na rynku. Czyli wracając do meritum, winna być zgoda Rady Miasta na dofinansowanie tego obiektu przez miasto (może zgodnie z pomysłem na publiczną czytelnię). Bo na pewno zysków z niej w żadnej postaci nie będzie !

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Ma ktoś jakieś zdjęcia lub filmy ze środka wieży?

Jakoś chyba nikt nie ma.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org