środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto został wójtem gminy łomża ?

witam może ktos zna wynik wyborów wójta gminy łomża?

jaś

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto został wójtem gminy łomża ?

mam nadzieję, że nowakowski, ale pewnie frączek.

Tu masz aktualne wyniki z gmin powiatu łomżyńskiego:
Strona PKW - na razie są tylko wyniki z gminy Przytuły.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

czemu jeszcze nie podają wyników wójta.

obstawiam że będzie to jednak nowakowski i jemu kibicuje

jaś

byłoby miło

rozwaliłby te wszystkie układy i układziki w urzędzie.

i tak dobrze że mieliśmy pomiędzy kim wybierać zobaczcie co się stało w mieście łomża

jaś

wasze marzenia sie spelnily- nowakowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
___________________________________________---

... & vice versa!

goostav z kąd ty to wiesz wkurzyłeś mnie jużsię cieszyłem a wyników jeszcze nie ma

jaś

hehehe super

1 Frączek Adam Marek 57 wyższe Łomża, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, nie należy do partii politycznej 1089 40,76%
2 Nowakowski Jacek Albin 41 wyższe Siemień Nadrzeczny, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Wyborców ,,Nasza Gmina" Łomża, nie należy do partii politycznej 1583 59,24%

"rozwaliłby te wszystkie układy i układziki w urzędzie."

jak taki ostry, to żeby gminy przypadkiem nie rozwalił... :(

ten cały nowakowski to były nauczyciel z pniewa?

tak

vespos napisał(a):

> tak

uuu, no to współczuję gminie Łomża....

mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na pis i pozostali współczuje tobie

jaś

jaś napisał(a):

> mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na
> pis i pozostali współczuje tobie
>

no, no :) nieźle, proszę kontynuować...

o co ci chodzi

jaś

mieczyk napisał(a):

jaś napisał(a):

> mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na
> pis i pozostali współczuje tobie
>

a może bardziej na miejscu byłoby napisać "na pewno"..

bij w tatarak synku

jaś

jaś napisał(a):

> bij w tatarak synku
>

ojcze, czy nie przesadzasz z tymi grzecznościami :)?

Ha,,.przestancie już ...bo mnie to zaczyna śmieszyć;];]

-synku-
-ojcze-
-synku-
hahaha

Jacek Nowakowski wreszcie zrobi tam porządek z tymi przekrętami i co nie którzy polecą mam nadzieję

huraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orii

zobaczymy jak będzie działał i czy ten porządek faktycznie zaprowadzi.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.

Pan Nowakowski jeszcze uczył mnie w tym roku w-f w pg3...mam nadzieje ze da rade spraWOwać te stanowisko...szczerze mu tego zyczę

Jak przez ostatnia kadencje sie nie wykazal brak szans na poprawe w nowej to typowy leniuszek vel dyzma. Dajac mu kolejna szanse odbieracie szanse gminie na rozwój, wszystkie ida do przodu oprócz Łomży z uporem maniaka snuje swoje wielkie wizje ktore np. w zawadach zaowocowały 2 dni przed wyborami postawieniem 4 lamp ! oby tak dalej ... gaz czy kanalizacja w 2070.

Na rozwalenie układów miał cztery lata, tymczasem stworzył własne i to bez białych rękawiczek. Chłopiec się zabezpieczył jak mu nie wyjdzie wójtowanie będzie w powiecie. Co to oznacza? A no jedynie to-aby na urzędzie- żadnych planów, wizji, propozycji. Brawo panie wójcie!

http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/200000/200702.html

Będą ponowne wybory: Frączek - Nowakowski.

ja kibicuje Frączkowi.

Paweł Dąbrowski
http://pdabrowski.art.pl

Ci ktorym nie obcy jest pomyślny rozwój gminy Łomża winni sie zintegrować i wspolnie pojsc i zaglosować na Frączka. To dobry kandydat, w porownaniu do Nowakowskiego co najmniej 2 klasy wyzej. Czlowiek z dużym doswiadczeniem samorzadowym, dużą wiedzą i z klasą. W I turze nie byl moim kandydatem teraz popieram go calkowicie. Wydaje sie że byli kandydaci wyautowani po I turze i Pan Fraczek winni sie zintegrować dla dobra gminy. Tak każe zdrowy rozsądek. Następna kadencja pod przewodnictwem Nowakowskiego dla gminy to dno i wodorosty.

Miałam możliwość posłuchać wypowiedzi obu kandydatów na wójta dodatkowo z racji zawodu śledzę poczynania "miłościwie nam panującego" bardziej przekonywujący jest p. Frączek na niekorzyść obecnego wójta przemawia to że specjalnie się nie wykazał. Nie sztuką jest sprzedać własność gminy w miejscowości X i coś zrobić w Y sztuką by było ten majątek pomnożyć i nie narażać się na śmieszność. Ciekawe jaki ma plan na pozyskiwanie środków jak wszystko sprzeda ...Pan Nowakowski to dobry nauczyciel nie dajmy mu się marnować w gminie szkoda takiego talentu ;-)

Święta prawda niech wraca do szkoły i dalej uczy śpiewu i gry na balalajce. Ale tak ciężko odstapić korytko a kasa nauczyciela w porownaniu przy kasie wlodarza gminnego to symboliczny ochłap. Byle co go więc od korytka nie spłoszy. Tak ze pelna integracja i glosy wyborcow wskażą mu wlasciwe i godne go miejsce.

Wiele wskazuje na to, że niestety p. Nowakowski zwycięży. Cóż, takie czasy. Ładna buźka, dowcip klubo-kawiarniany i starsze panie pełne szczęścia. Swój chłop.

To oczywiscie niestety jest realne, ktos w koncu na niego glosował, komuś coś przecież obiecał. Jezeli tak będzie to cóż poplyniemy w strudze marazmu. Ale czas pokaże ... miejmy nadzieję i glosujmy na Frączka

a przecierz lomza to miasto jaka sciemka hehe

łubudubu, łubudubuuu niech nam zyje... J A N :)

Czytając te posty sprzed 4 lat na temat rządów wójta Nowakowskiego, mam wrażenie, że dziś napisalibyście to samo.

I taka jest prawda.

Podobnie jak mój poprzednik, również czytam wasze posty i uważam, że nie ma wątpliwości iż należy zmienić wójta. Po tym jak nazywa nas masonami należy wyciągnąć wnioski. Po tym jak solidaryzuje się ze swoimi kontrkandydatami z przed 4 lat. Do jakiego stopnia można się jeszcze zniżyć. Na Boga kto jest kim?

Ciary mnie przeszły jak czytałam te posty. Czas pana N. już minął.

gminie potrzebny jest nowy gospodarz . Na bank nie jest nim obecny wójt. Dobry z niego showmen , czy tez rozgrywacz miejscowych nastroi i opinii publicznej , potrafiący jak nikt tak manipulować radnymi ,że nie wiele udało się osiągnąć w gminie w ramach wspólnej zgody. Nie potrafiący wygaszać częstych konfliktów w ramach rady gminy które obijały się szerokim echem po całej okolicy nie przynosząc chwały gminie a wystawiając ja na pośmiewisko. Stworzył urząd owszem jakoś funkcjonujący ale czy przyjazny dla problemów mieszkańców gminy? Dlatego 8 lat funkcjonowania tego pana jako wójta oceniam negatywnie i myśle ,że czas aby mu podziękować.

Rajzel

Zgadzam sie.Czas dać szanse komuś nowemu sie wykazać.Bo tak to kolejne 4ry lara bedą zmarnowane czyli w sumie razem 12cie.

Uważam, że wójt powinien być dla ludzi. Niestety o obecym p.N nie mogę tego napisać.Bardzo interesującą rzecz zauważyłam, że w komisjach wyborczych zasiadają pracownicy pana wója. Zastanawiam się nad rzetelnością tych wyborów.

Pani Jolanta Modzelewska jak już Pani coś chce napisać to z głową i z rozumem. Jak nie ma Pani zielonego pojęcia dotyczącego składu komisji to proszę chociaż kłamstw nie pisać!

(.....)W skład obwodowej komisji wyborczej powołuje się od 6 do 8 osób spośród kandydatów zgłoszonych przez pełnomocników wyborczych lub upoważnione przez nich osoby oraz jedną osobę wskazaną przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta) spośród pracowników samorządowych gminy lub gminnych jednostek organizacyjnych(...)

xxx

Nachapać się i się zmyć!

Pisz e z głową i wyciągam wnioski. Proszę zaprzeczyć,że żaden z pracowników nie wchodzi w skład Komisji wyborczej w naszym regionie. Nie są to spostrzerzenia tylko moje. Nikogo nie oskarżam, ale nie jest to tylko moje spostrzerzenie.

Ciemnoto czytaj uważnie!!!!!
(....) wskazaną przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta) spośród pracowników samorządowych gminy lub gminnych jednostek organizacyjnych(...)

xxx

Jeśli kogoś wyzywasz to miej się choć odwagę podpisać. Krżyżykami podpisywali się w XIX wieku.
Nie mam ochoty prowadzić dyskusji z kimś o tak niskim poziomie inteligencji.

Jeden wielki cyrk z tymi wyborami.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org