Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto został wójtem gminy łomża ? |
witam może ktos zna wynik wyborów wójta gminy łomża? jaś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto został wójtem gminy łomża ? |
mam nadzieję, że nowakowski, ale pewnie frączek.
|
|
Tu masz aktualne wyniki z gmin powiatu łomżyńskiego: Strona PKW - na razie są tylko wyniki z gminy Przytuły. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
czemu jeszcze nie podają wyników wójta.
|
|
obstawiam że będzie to jednak nowakowski i jemu kibicuje jaś
|
|
byłoby miło
|
|
rozwaliłby te wszystkie układy i układziki w urzędzie.
|
|
i tak dobrze że mieliśmy pomiędzy kim wybierać zobaczcie co się stało w mieście łomża jaś
|
|
wasze marzenia sie spelnily- nowakowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ___________________________________________--- ... & vice versa!
|
|
goostav z kąd ty to wiesz wkurzyłeś mnie jużsię cieszyłem a wyników jeszcze nie ma jaś
|
|
hehehe super
|
|
1 Frączek Adam Marek 57 wyższe Łomża, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość, nie należy do partii politycznej 1089 40,76% 2 Nowakowski Jacek Albin 41 wyższe Siemień Nadrzeczny, zgłoszony przez Komitet Wyborczy Wyborców ,,Nasza Gmina" Łomża, nie należy do partii politycznej 1583 59,24%
|
|
"rozwaliłby te wszystkie układy i układziki w urzędzie." jak taki ostry, to żeby gminy przypadkiem nie rozwalił... :( ten cały nowakowski to były nauczyciel z pniewa?
|
|
tak
|
|
vespos napisał(a): > tak uuu, no to współczuję gminie Łomża....
|
|
mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na pis i pozostali współczuje tobie jaś
|
|
jaś napisał(a): > mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na > pis i pozostali współczuje tobie > no, no :) nieźle, proszę kontynuować...
|
|
o co ci chodzi jaś
|
|
mieczyk napisał(a): jaś napisał(a): > mieczyk pizdnij sie w łeb ty to napewno kandydatów dzielisz na > pis i pozostali współczuje tobie > a może bardziej na miejscu byłoby napisać "na pewno"..
|
|
bij w tatarak synku jaś
|
|
jaś napisał(a): > bij w tatarak synku > ojcze, czy nie przesadzasz z tymi grzecznościami :)?
|
|
Ha,,.przestancie już ...bo mnie to zaczyna śmieszyć;];] -synku- -ojcze- -synku- hahaha
|
|
Jacek Nowakowski wreszcie zrobi tam porządek z tymi przekrętami i co nie którzy polecą mam nadzieję
|
|
huraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! orii
|
|
zobaczymy jak będzie działał i czy ten porządek faktycznie zaprowadzi. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz.
|
|
Pan Nowakowski jeszcze uczył mnie w tym roku w-f w pg3...mam nadzieje ze da rade spraWOwać te stanowisko...szczerze mu tego zyczę
|
|
Jak przez ostatnia kadencje sie nie wykazal brak szans na poprawe w nowej to typowy leniuszek vel dyzma. Dajac mu kolejna szanse odbieracie szanse gminie na rozwój, wszystkie ida do przodu oprócz Łomży z uporem maniaka snuje swoje wielkie wizje ktore np. w zawadach zaowocowały 2 dni przed wyborami postawieniem 4 lamp ! oby tak dalej ... gaz czy kanalizacja w 2070.
|
|
Na rozwalenie układów miał cztery lata, tymczasem stworzył własne i to bez białych rękawiczek. Chłopiec się zabezpieczył jak mu nie wyjdzie wójtowanie będzie w powiecie. Co to oznacza? A no jedynie to-aby na urzędzie- żadnych planów, wizji, propozycji. Brawo panie wójcie!
|
|
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/200000/200702.html Będą ponowne wybory: Frączek - Nowakowski.
|
|
ja kibicuje Frączkowi. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
Ci ktorym nie obcy jest pomyślny rozwój gminy Łomża winni sie zintegrować i wspolnie pojsc i zaglosować na Frączka. To dobry kandydat, w porownaniu do Nowakowskiego co najmniej 2 klasy wyzej. Czlowiek z dużym doswiadczeniem samorzadowym, dużą wiedzą i z klasą. W I turze nie byl moim kandydatem teraz popieram go calkowicie. Wydaje sie że byli kandydaci wyautowani po I turze i Pan Fraczek winni sie zintegrować dla dobra gminy. Tak każe zdrowy rozsądek. Następna kadencja pod przewodnictwem Nowakowskiego dla gminy to dno i wodorosty.
|
|
Miałam możliwość posłuchać wypowiedzi obu kandydatów na wójta dodatkowo z racji zawodu śledzę poczynania "miłościwie nam panującego" bardziej przekonywujący jest p. Frączek na niekorzyść obecnego wójta przemawia to że specjalnie się nie wykazał. Nie sztuką jest sprzedać własność gminy w miejscowości X i coś zrobić w Y sztuką by było ten majątek pomnożyć i nie narażać się na śmieszność. Ciekawe jaki ma plan na pozyskiwanie środków jak wszystko sprzeda ...Pan Nowakowski to dobry nauczyciel nie dajmy mu się marnować w gminie szkoda takiego talentu ;-)
|
|
Święta prawda niech wraca do szkoły i dalej uczy śpiewu i gry na balalajce. Ale tak ciężko odstapić korytko a kasa nauczyciela w porownaniu przy kasie wlodarza gminnego to symboliczny ochłap. Byle co go więc od korytka nie spłoszy. Tak ze pelna integracja i glosy wyborcow wskażą mu wlasciwe i godne go miejsce.
|
|
Wiele wskazuje na to, że niestety p. Nowakowski zwycięży. Cóż, takie czasy. Ładna buźka, dowcip klubo-kawiarniany i starsze panie pełne szczęścia. Swój chłop.
|
|
To oczywiscie niestety jest realne, ktos w koncu na niego glosował, komuś coś przecież obiecał. Jezeli tak będzie to cóż poplyniemy w strudze marazmu. Ale czas pokaże ... miejmy nadzieję i glosujmy na Frączka
|
|
a przecierz lomza to miasto jaka sciemka hehe
|
|
łubudubu, łubudubuuu niech nam zyje... J A N :)
|
|
Czytając te posty sprzed 4 lat na temat rządów wójta Nowakowskiego, mam wrażenie, że dziś napisalibyście to samo. I taka jest prawda.
|
|
Podobnie jak mój poprzednik, również czytam wasze posty i uważam, że nie ma wątpliwości iż należy zmienić wójta. Po tym jak nazywa nas masonami należy wyciągnąć wnioski. Po tym jak solidaryzuje się ze swoimi kontrkandydatami z przed 4 lat. Do jakiego stopnia można się jeszcze zniżyć. Na Boga kto jest kim?
|
|
Ciary mnie przeszły jak czytałam te posty. Czas pana N. już minął.
|
|
gminie potrzebny jest nowy gospodarz . Na bank nie jest nim obecny wójt. Dobry z niego showmen , czy tez rozgrywacz miejscowych nastroi i opinii publicznej , potrafiący jak nikt tak manipulować radnymi ,że nie wiele udało się osiągnąć w gminie w ramach wspólnej zgody. Nie potrafiący wygaszać częstych konfliktów w ramach rady gminy które obijały się szerokim echem po całej okolicy nie przynosząc chwały gminie a wystawiając ja na pośmiewisko. Stworzył urząd owszem jakoś funkcjonujący ale czy przyjazny dla problemów mieszkańców gminy? Dlatego 8 lat funkcjonowania tego pana jako wójta oceniam negatywnie i myśle ,że czas aby mu podziękować. Rajzel
|
|
Zgadzam sie.Czas dać szanse komuś nowemu sie wykazać.Bo tak to kolejne 4ry lara bedą zmarnowane czyli w sumie razem 12cie.
|
|
Uważam, że wójt powinien być dla ludzi. Niestety o obecym p.N nie mogę tego napisać.Bardzo interesującą rzecz zauważyłam, że w komisjach wyborczych zasiadają pracownicy pana wója. Zastanawiam się nad rzetelnością tych wyborów.
|
|
Pani Jolanta Modzelewska jak już Pani coś chce napisać to z głową i z rozumem. Jak nie ma Pani zielonego pojęcia dotyczącego składu komisji to proszę chociaż kłamstw nie pisać! (.....)W skład obwodowej komisji wyborczej powołuje się od 6 do 8 osób spośród kandydatów zgłoszonych przez pełnomocników wyborczych lub upoważnione przez nich osoby oraz jedną osobę wskazaną przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta) spośród pracowników samorządowych gminy lub gminnych jednostek organizacyjnych(...) xxx
|
|
Nachapać się i się zmyć!
|
|
Pisz e z głową i wyciągam wnioski. Proszę zaprzeczyć,że żaden z pracowników nie wchodzi w skład Komisji wyborczej w naszym regionie. Nie są to spostrzerzenia tylko moje. Nikogo nie oskarżam, ale nie jest to tylko moje spostrzerzenie.
|
|
Ciemnoto czytaj uważnie!!!!! (....) wskazaną przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta) spośród pracowników samorządowych gminy lub gminnych jednostek organizacyjnych(...) xxx
|
|
Jeśli kogoś wyzywasz to miej się choć odwagę podpisać. Krżyżykami podpisywali się w XIX wieku. Nie mam ochoty prowadzić dyskusji z kimś o tak niskim poziomie inteligencji.
|
|
Jeden wielki cyrk z tymi wyborami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |