Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bassman potrzebny |
Potrzebny basista do kapeli blues - rockowej z okolic Łomży.Wiem , zaraz rozlegną się głosy nie na tym forum, poczytaj posty-czytałem,albo dlaczego tu szukasz? To proste , bo tu dużo ludzi wchodzi i ....poczta pantoflowa. Hejka sFormułowicze!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bassman potrzebny |
NO ja ... myślałem , że będzie odzew za kilka chwil . A przecież ,Tak lubimy deptać to , co się jeszcze nie narodziło...
|
|
Masakra ...
|
|
Dobrze jest - masz sprawę to piszesz, niegłupią, nic nie reklamujesz, nie zaśmiecasz, więc nie ma podstaw do negatywnych wpisów. A gdyby były to wiadomo - zawsze można zwalić na gimbazę ;)
|
|
Uwierz, za moich czasów jeszcze nikt nie słyszał o gimbazie.
|
|
To, że jesteś \"z innej epoki\" nie ma tu nic do rzeczy. Widocznie forum nie jest takie złe i głupie i nie krytykuje wszystkiego co się da, chociaż lepiej nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, a jakby co - patrz mój wcześniejszy wpis.
|
|
To, że jesteś \\\"z innej epoki\\\" - nie jestem . Blues jest wieczny i nie mam w tym żadnych wątpliwości. A co do ,,złe i głupie...\" to się zobaczy...
|
|
Ale oczywiście z boku już ten temat... Znasz,masz kumpla co na basie śmiga- powiedz,powiadom i wszystko. Na tym polega mój post .No i trzym się ściany...
|
|
Trochę Ci podbiłem. Więcej nie zrobię, ale lubię Muzykę, więc życzę powodzenia.
|
|
Jjack odezwij się do mnie,puzon03@gmail.com akurat szukam zespołu do pogrania.Czekam na kontakt
|
|
Dzięki Rondo-przyda się jak nic.
|
|
w samą porę trafiłeś wrócił jeden basista i szuka zespołu http://4lomza.pl/index.php?wiad=37332 swego czasu dużo wesel zagrał. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |