Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
portret |
Chcialbym was troche oswiecic rozumiem ze trudno znalezc Anie wiem ze wielu z was rozpoczelo juz poszukiwania i bardzo dziekuje za wspolprace i z tego powodu dam wam troche wskazowek a wiec Ania jak wiecie ma 168 cm wzrostu i numer buta 38 ale najwazniejsza zaleta pani Ani jest to ze ma bardzo dobry charakter i przede wszystkim jest madra i bardzo inteligentna uwazajcie wiec bo moze was przechytrzyc to moze spowodowac opoznienie poszukiwan ale nie zalamujcie sie bo znam takze slabosci Ani ,pierwsza juz wymienilem lubi piwko powiem wiecej Zywiec dokladnie nastepna slaboscia jest czytanie ksiazek wiec proponowal bym szukanie takze w ksiegarniach , skupach makulatury itp dowiedzialem sie takze z pewnych zrodel ze bardzo lubi morze i pana Tadzia ale nie wiem czy to wam sie przyda w kazdym badz razie to tez wazna wskazowka nie traccie czasu poszukiwania pani Ani trwaja Buona fortuna ragazzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: portret |
Dziekuje szczegolnie dla mojej zwoleniczki ona 311 ktora z calym sercem zobowiazala mi sie pomoc naprawde doceniam to pozdrowienia
|
|
gorzej ci ?
|
|
o nie nie teraz przegioles pale! ahahahaha :D cos musi wisiec w tym wloskim powietrzu... moze pozostalosci po czarnobylu...? -=przemek aka phobia=-
|
|
??? welin100 ??? Czy z tobą wszystko w porządku? Masz jakieś kompleksy albo problemy? Miejmy nadzieję, że twoja zwolenniczka ona 311 jest jakimś dobrym psychologiem i na pewno Ci pomoże. Pozdrawiam! Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
Przegięcie...idź sobie do bu*** i znajdziesz sobie Anie...
|
|
no nie moge...czuby sa wsrod nas...
|
|
co się czepiacie? Przeciez chłopak dokładnie podał "rysopis". "ma bardzo dobry charakter i przede wszystkim jest madra i bardzo inteligentna". Łatwo będzię ją znaleźć drogą eliminacji :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |