piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
portret

Chcialbym was troche oswiecic rozumiem ze trudno znalezc Anie wiem ze wielu z was rozpoczelo juz poszukiwania i bardzo dziekuje za wspolprace
i z tego powodu dam wam troche wskazowek a wiec Ania jak wiecie ma 168 cm wzrostu i numer buta 38 ale najwazniejsza zaleta pani Ani jest to ze ma bardzo dobry charakter i przede wszystkim jest madra i bardzo inteligentna uwazajcie wiec bo moze was przechytrzyc to moze spowodowac opoznienie poszukiwan ale nie zalamujcie sie bo znam takze slabosci Ani ,pierwsza juz wymienilem lubi piwko powiem wiecej Zywiec dokladnie nastepna slaboscia jest czytanie ksiazek wiec proponowal bym
szukanie takze w ksiegarniach , skupach makulatury itp
dowiedzialem sie takze z pewnych zrodel ze bardzo lubi morze i pana Tadzia ale nie wiem czy to wam sie przyda w kazdym badz razie to tez wazna wskazowka nie traccie czasu poszukiwania pani Ani trwaja
Buona fortuna ragazzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: portret

Dziekuje szczegolnie dla mojej zwoleniczki ona 311 ktora z calym sercem
zobowiazala mi sie pomoc naprawde doceniam to
pozdrowienia

gorzej ci ?

o nie nie teraz przegioles pale!

ahahahaha :D

cos musi wisiec w tym wloskim powietrzu... moze pozostalosci po czarnobylu...?

-=przemek aka phobia=-

??? welin100 ???
Czy z tobą wszystko w porządku? Masz jakieś kompleksy albo problemy? Miejmy nadzieję, że twoja zwolenniczka ona 311 jest jakimś dobrym psychologiem i na pewno Ci pomoże. Pozdrawiam!

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

Przegięcie...idź sobie do bu*** i znajdziesz sobie Anie...

no nie moge...czuby sa wsrod nas...

co się czepiacie? Przeciez chłopak dokładnie podał "rysopis". "ma bardzo dobry charakter i przede wszystkim jest madra i bardzo inteligentna". Łatwo będzię ją znaleźć drogą eliminacji :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org