wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stresik przedślubny

Czy istnieje coś takiego jak stresik przedślubny?
Czy wszyscy go mają?
No i jakie są sposoby poradzenia sobie z takim stresikiem?
Pozdrawiam!

Allinka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stresik przedślubny

ja dzien przed slubem chcialam ten slub odwolac, bo mnie przyszly wkurzyl/drobnostka, ale tak ja wyolbrzymilam sobie, ze ho.../
nawet koledze zaproszonemu na wesele, ktorego spotkalam na ulicy, powiedzialam,. ze nie bedzie slubu, bo nie wytrzymam z takim...
a moj maz spokojny czlowiek, baaaaaaardzo spokojny, ino mu sie zona furiatka dostala
ale juz tak nie szaleje, wydoroslalam

a za 13 dni 5 rocznica
pozdro

tak tak stresik był :) ale staraj się panować nad sobą i pomysl, że przez stresik nie można tego dnia zle przezyc staraj sie nie mysle ć o stresie tylko o tym jak cudowna i niepowtarzalna to chwila....;) skup się na samej ceremonii w kościele przezywaj ją w sobie, potem im[reza-wszyscy patrza podziwiają, ty jesteś tego dnia królową a potem piekne wspomnienia, rozmowy o tym jak było itp oglądanie zdjęc......fajna sprawa

spróbuj moze alkochol

jaś

Zrobić sobie party kawalerskie/panieńskie i iść na całość. A jak !! Potem już przysięga będzie obowiązywać.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

w dzien slubu psychicznie bylam okey, tylko kolana mi strasznie drzaly

Stresik malutki, a to dlatego, że "nie musiałam" wychodzić za mąż :) Czyli nie było między nami tzw. 9-miesięcznej miłości :), a 5-letnia miłość, przyjaźń i zaufanie, i oczywiście mieszkaliśmy wpierw razem 1,5 roku.

Teraz jestem 3 miesiące po slubie i do tej pory jestem niesamowicie szczęśliwa!!! :)

Pozdrawiam wszystkich szczęsliwie poślubionych i zakochanych :)

Alli, nie bój nic, będziem Cię wspierać w myślach...w ostatniej ławce...gdzieś za Twymi plecami...:)))

stresik przedślubny miałam znikomy. Pamiętam jeszcze, że czekając na przyjazd Pana Młodego, spokojnie oglądałam sobie "Złotopolskich" :>
Za to po ślubie, po wyjściu z kościoła, dopadło mnie. Gdy zobaczyłam tych wszystkich ludzi, którzy przyszli tam specjalnie dla nas, zrobiła mi się dziwna gula w gardle. Na szczęście małżon zareagował szybko i obyło sie bez beku:)

a nie zdarzyło się Wam przekręcić słów przysięgi??np "ja cię nigdy nie zapuszcze,bo ty jestes piękna" albo "i nie dopuszczę cię aż do śmierci" ? :)

A Tobie Beti się zdażyło? Jak tam Twój poznany mąż? ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

demeter
nigdy nie skojarzylam stresu przedslubnego z ciaza,
z twojego wywodu wynika, ze albo nie bylam w stresie, albo bylam w ciazy, zadne z powyzszych nie jest prawda
najlepsze sa szczesliwe malzenstwa, a powody ich zawierania w obliczu szczescia nieistotne

Taaaak... ja tam chwilowo się nie denerwuję, ale jutro trzymajcie za mnie kciuki - jakbym zaczęła. Ale faktycznie mój przyszły czasem mnie wkurza. Dzięki za wszelkie pomysły.

Allinka

Ja natomiast przez cały dzień byłam pogodna, wyluzowana, szczęśliwa i radosna. Tylko podczas przysięgi dopadło mnie maksymalne wzruszenie jakiego chyba w życiu nie doznałam.
Piękny to był dzień...

Trzymaj sie Allinka. I uśmiechaj się. Bądź radosną panną młodą:)

Ty to nazywasz stresem??? ja inaczej, ale spoko to nie boli.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org