środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie gry na tablet?

Kupiłam sobie ostatnio w Media Markt w Białymstoku tablet Lenovo Yoga 10 - fajny sprzęt, bateria długo trzyma - czy znacie może jakieś fajne gierki które pójdą na tym sprzęcie? Najlepiej darmowe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie gry na tablet?

poszukaj sobie na Android market, opisy gier są również zawarte

Tak, ale jest tam tego tyle, że aż głowa boli. Myślałam, że coś podrzucicie ciekawego.

za szkole sie wez a nie gry w glowie

Masakra ...

na ryby

Michalski

Z tych które ja grałem i sprawiły mi przyjemność:

- Robocop - typowa strzelanka, nie wiem czy Ci się spodoba. Strzalasz do prawie wszystkiego co się rusza. Twoim zadaniem jest oczyszczenie Dietroit z przestępczości. Jest za free.
- Boom Beach - jest to gra która cieszy się sporą popularnością wśród moich znajomych :P Można powiedzieć, że też jest to strzelanka, osadzona w nieodległem przyszłości w przeludnionym świecie.

- Worms 3 - jest to już chyba kultowa gra. Pojawiało się już kilka edycji mobilnych, tutaj podaje tą najnowszą Warms 3. Według mnie najlepsza z całej serii. Dobrze się nimi steruje i jest sporo poradników i informatorów czego brakowało we wrześniejszych wersjach. Na starszych sprzętach może nie działać poprawnie.

Dużo gier na tablet znajdziesz również na http://yourapps.info/gry-na-tablet - masz tam ponad 3 tys recenzji.

Candy Crush :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org