Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie gry na tablet? |
Kupiłam sobie ostatnio w Media Markt w Białymstoku tablet Lenovo Yoga 10 - fajny sprzęt, bateria długo trzyma - czy znacie może jakieś fajne gierki które pójdą na tym sprzęcie? Najlepiej darmowe...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie gry na tablet? |
poszukaj sobie na Android market, opisy gier są również zawarte
|
|
Tak, ale jest tam tego tyle, że aż głowa boli. Myślałam, że coś podrzucicie ciekawego.
|
|
za szkole sie wez a nie gry w glowie
|
|
Masakra ...
|
|
na ryby Michalski
|
|
Z tych które ja grałem i sprawiły mi przyjemność: - Robocop - typowa strzelanka, nie wiem czy Ci się spodoba. Strzalasz do prawie wszystkiego co się rusza. Twoim zadaniem jest oczyszczenie Dietroit z przestępczości. Jest za free. - Boom Beach - jest to gra która cieszy się sporą popularnością wśród moich znajomych :P Można powiedzieć, że też jest to strzelanka, osadzona w nieodległem przyszłości w przeludnionym świecie. - Worms 3 - jest to już chyba kultowa gra. Pojawiało się już kilka edycji mobilnych, tutaj podaje tą najnowszą Warms 3. Według mnie najlepsza z całej serii. Dobrze się nimi steruje i jest sporo poradników i informatorów czego brakowało we wrześniejszych wersjach. Na starszych sprzętach może nie działać poprawnie. Dużo gier na tablet znajdziesz również na http://yourapps.info/gry-na-tablet - masz tam ponad 3 tys recenzji.
|
|
Candy Crush :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |