Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie oddać stary koputer? |
Gdzie w Łomży można oddać zużyty komputer? Czy to coś kosztuje? Proszę o odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie oddać stary koputer? |
Witam spróbuj w MPGKiM na Poznańskiej pamietam tam miałem praktyki i maja tam cała hale z takimi sprzetami elektronicznymi. co do kosztów to ci nie powiem.
|
|
ok. spróbuję. dzięki. ;)
|
|
wyczytane ze strony www.lomza.pl Wykaz punktów zbiórki elektrośmieci w dniach 17 i 18 września 2010r. godz. 7:00 – 8:30 – ul. Sikorskiego, parking przy Targowisku Miejskim, wjazd od ulicy Sikorskiego godz. 8:40 – 10:10 – Stary Rynek, parking przy Hali Targowej godz. 10:20 – 11:50 – ul. Księcia Janusza I, parking przy markecie Stokrotka godz. 12:00 – 13:30 – ul. Małachowskiego, parking przy Regionalnym Domu Kultury godz. 13:40 – 15:00 – ul. Słowackiego, parking przy targu warzywnym Elektrośmieci to zużyty sprzęt elektryczny i elektroniczny. Są nimi zużyte, przestarzałe lub zepsute pralki, lodówki, komputery, telefony, świetlówki i żarówki energooszczędne, telewizory, sprzęt audio, żelazka, telefony, wiertarki i inne podobne sprzęty zasilane na prąd lub na baterie.
|
|
Wtrącę się do tematu ;] A może ma ktoś na oddanie/ sprzedanie za symboliczną cenę stare, niepotrzebne głośniki z których możnaby jakąś kolumienkę sklecić lub stare kolumny bądź głośniki samochodowe? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Ja właśnie mam dwa głośni od tego komputera, co mam go oddać, działające. Może jesteś zainteresowana?
|
|
Jeśli możesz to podaj swój e-mail.
|
|
do MPGKiM na ul. Akademickiej
|
|
Zainteresowany:) Chodziło mi raczej o troszkę większe głośniki niż te które posiadasz. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Potrzebuje na gwalt dwa duze glosniki,sredniej wielkosci,by postawic na komode z lustrem,czy mozna za pomoca frorum dostac???? Chyba nie e! cholera ,nie to nie
|
|
a jakie podzespoły ma ten komp :D ?
|
|
Nie to nie,tak sie spytalam niechcacy.....czasami wymknie sie samo
|
|
No no:)
|
|
Sprzedam 5 letnią pralkę(działającą) Amica z łożyskiem do wymiany. kontakt: damianolo15@wp.pl
|
|
Damianolo koszt takiego łożyska to kilkanaście złotych :)
|
|
Ja wiem i dlatego szukam osoby,która po taniości chce kupić taką pralkę i naprawić ją na własny użytek :)
|
|
|
a co to za komp , działa jeszcze czy już szrot ??
|
|
Każda firma, która sprzedaje sprzęt elektroniczny powinna też prowadzić utylizację. A więc popytaj się w firmach komputerowych. Prócz tego można sprzęt oddać w MPGKiM w Łomży. A może sprtzedaj na Allegro? Każda potwora znajdzie amatora :)
|
|
witam. posiadasz jeszcze moze te 2 glosniczki ??
|
|
a ja mam 2 drukarki do oddania a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
widziałem raz ich samochód stał koło Stokrotki i odbierali zużyty sprzęt elektroniczny ---------------------------------------------
|
|
W PIĄTNICY pan Bolek zbiera takie rzeczy,
|
|
W METAL-MAR na poznańskiej juz przyjmują sprzęt elektroniczny czy lodoówki itd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |