środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stawiski

Nie wiecie, czy ten staw przed Stawiskami jest napełniony wodą? On jest jak się jedzie od Łomzy to ok 1 km wcześniej po lewej stronie. Jak byłam tam rok temu to zastałam pustą dziurę:) Teraz są takie upały to przyjemnie byłoby się tam pokompać, a nie chcę znowu na darmo jechać.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stawiski

Pusty…

Sprawdzałem około tydzień temu.

woda jest już napuszczana. obecnie zalew wypełniony jest do połowy. jak długo padac nie bedzie to i woda za bardzo sie w nim nie podniesie. niestety jest mocno zarośnięty. ale coraz lepiej z nim

reaper: sprawdź teraz

Dzieki za odp, może w tygodniu się wybiorę popływać. Co do deszczu mógłby wreszcie popadać:)

o nie wiedziałam że już jest woda - też się interesowałam swego czasu:) zajadę i sprawdzę:)

O mnie też zdziwiła ta informacja...nie zapomnę jak wybrałem się tam rok temu...a tam pusto:D

Wczoraj bylem, zobaczylem i szybko wrociłem....Dla mnie to bagno zarosniete trawa. Lepiej na mazury sie wybrac.

Miałem okazje biwakować tam w weekend.
Woda cieplutka, jednak maksymalnie do1,5 metra głębokości w pasie szerokości 2 metrów. Strasznie zarośnięte dno oraz kupa krzaczorów wystających ponad poziom wody.
Z pozytywów to: niezłe miejsce do opalania na pomoście plus lasek dookoła.
Ocena szkolna: 2.

tam się kąpały same wieśniaki z łomzy i okolic i brudem zarosło dlatego wody niema.krowy tam pasą!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org