Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stawiski |
Nie wiecie, czy ten staw przed Stawiskami jest napełniony wodą? On jest jak się jedzie od Łomzy to ok 1 km wcześniej po lewej stronie. Jak byłam tam rok temu to zastałam pustą dziurę:) Teraz są takie upały to przyjemnie byłoby się tam pokompać, a nie chcę znowu na darmo jechać. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stawiski |
|
woda jest już napuszczana. obecnie zalew wypełniony jest do połowy. jak długo padac nie bedzie to i woda za bardzo sie w nim nie podniesie. niestety jest mocno zarośnięty. ale coraz lepiej z nim
|
|
reaper: sprawdź teraz
|
|
Dzieki za odp, może w tygodniu się wybiorę popływać. Co do deszczu mógłby wreszcie popadać:)
|
|
o nie wiedziałam że już jest woda - też się interesowałam swego czasu:) zajadę i sprawdzę:)
|
|
O mnie też zdziwiła ta informacja...nie zapomnę jak wybrałem się tam rok temu...a tam pusto:D
|
|
Wczoraj bylem, zobaczylem i szybko wrociłem....Dla mnie to bagno zarosniete trawa. Lepiej na mazury sie wybrac.
|
|
Miałem okazje biwakować tam w weekend. Woda cieplutka, jednak maksymalnie do1,5 metra głębokości w pasie szerokości 2 metrów. Strasznie zarośnięte dno oraz kupa krzaczorów wystających ponad poziom wody. Z pozytywów to: niezłe miejsce do opalania na pomoście plus lasek dookoła. Ocena szkolna: 2.
|
|
tam się kąpały same wieśniaki z łomzy i okolic i brudem zarosło dlatego wody niema.krowy tam pasą!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |