Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odżywki |
Chciałbym kupić odżywki typu thermo speed ale gdzie je kupie w łomży i za ile ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odżywki |
nie kupuj tego, ja się zawiodłem zero efektów. A jak juz sie napaliłeś na termogenika to wybierz coś z wyższej półki powyżej 100 zł np. OxyElite Pro,Venom,Black bombs,Lipo 6
|
|
PERFECT BODY CENTER ,przed biedronką na Wyszyńskiego.....najlepsze ceny w mieście!!!!!
|
|
Wie ktoś kiedy otwiera się ten nowy sklep na Mickiewicza 75 i czy będą jakieś promocje?
|
|
Co do najlepszych cen to chyba nie koniecznie na Wyszyńskiego mają. Na przeciwko statoil jest jakiś nowy sklep. Nie pamiętam nazwy, ale ceny mają lepsze niż w sklepach internetowych. Np. kupiłem No-xplode za 125 a w sklepach internetowych cena około 130 + przesyłka. Inny produkt cena u nich 115 w sklepach internetowych od 120 + przesyłka
|
|
automatyzacja - nie na przeciwko Statoil, a w sumie na przeciwko Euronet/54. Taki żółty budyneczek... Fakt, duży wybór i niezłe ceny. Polecam.
|
|
zna ktos nr tel do PBC na Wyszyńskiego?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |