poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odżywki

Chciałbym kupić odżywki typu thermo speed ale gdzie je kupie w łomży i za ile ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odżywki

nie kupuj tego, ja się zawiodłem zero efektów. A jak juz sie napaliłeś na termogenika to wybierz coś z wyższej półki powyżej 100 zł np. OxyElite Pro,Venom,Black bombs,Lipo 6

PERFECT BODY CENTER ,przed biedronką na Wyszyńskiego.....najlepsze ceny w mieście!!!!!

Wie ktoś kiedy otwiera się ten nowy sklep na Mickiewicza 75 i czy będą jakieś promocje?

Co do najlepszych cen to chyba nie koniecznie na Wyszyńskiego mają.
Na przeciwko statoil jest jakiś nowy sklep. Nie pamiętam nazwy, ale ceny mają lepsze niż w sklepach internetowych. Np. kupiłem No-xplode za 125 a w sklepach internetowych cena około 130 + przesyłka. Inny produkt cena u nich 115 w sklepach internetowych od 120 + przesyłka

automatyzacja - nie na przeciwko Statoil, a w sumie na przeciwko Euronet/54. Taki żółty budyneczek...
Fakt, duży wybór i niezłe ceny. Polecam.

zna ktos nr tel do PBC na Wyszyńskiego?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org