poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Karpiński URATOWAŁ MI PSA....

Gdyby nie on dawno suczka by zdechła , wszyscy inni nie wiedzieli co jest piesek robił krwią , cały spuchł...gdyby nie wizyta u Pana Karpińskiego w wielki czwartek, 2 miesięczny szczeniak udusiłby się, a tak dieta leki i pobyt 4 dniowy w lecznicy, teraz tylko chodzę do niego , mam zaufanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Karpiński URATOWAŁ MI PSA....

Masakra ...

ktoś tu chyba założył temat, żeby się wybielić

no tak jak chory pies to nawet ugotować nie mozna

---------------------------------------------

Ja również wszystkie swoje zwierzęta leczyłam u Karpińskiego,i jestem zadowolona.

beta

Ja mam odmienne zdanie na ten temat i nigdy więcej nie odwiedzę tej lecznicy, ale każdy ma prawo do wyboru :)

dieta, leki, 4dniowy pobyt...? A wysterylizować psa nie potrafi? Zabieg może i inwazyjny ,ale wydaje mi się,że bardzo znany i powinien być opanowany do perfekcji. W końcu taka rola weterynarza... Leczenie a nie uśmiercanie, tu nie ma miejsca na pomyłki!

To nie fabryka. Istnieje coś takiego jak powikłania. Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś po prostu... Wiec nie szukaj winy u innych.

kk

Powikłania? Nazywajmy rzeczy po imieniu- ZGON!

Mam pytanie, czy przed takim zabiegiem ktoś z Was podpisywał papierek, że mogą być powikłania i może doprowadzić to do śmierci zwierzaka ? Bo ja np kastrowałam królika i Pani weterynarz dała mi do podpisania zgodę.

Dziwny zbieg okolicznosci jedna pisze ze zabil jej psa , a teraz inna ze uratowal .

tez tak mysle i to jeszcze dodane 2 godziny pozniej kiedy ta dziewczyna napisala ze zabil jej psa .

Beata

zxcv4 nie kazda dziewczyna musi byc blondynka ktora ma taki login , patrze ze musisz mniec bardzo nudne zycie skoro przesiadujesz tutaj cały czas i w kazdym temacie sie wypowiadasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org