Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bank |
Jaki polecacie bank ? słyszałem pozytywy o mBanku ale się jeszcze zastanawiam pomóżcie wybrać jakiś bank z fajną ofertą :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bank |
no i znowu zacznie się nagonka pracowników banków:)... ale jak już chcesz to polecam BOŚ
|
|
eurobank, plusbank.. tylko nie wbk i nie mank- zwykle zlamasy..
|
|
oby nie alior obsługa porażka Andrzej W.
|
|
pko na niemcewicza -tragedia kolejki i do kas i do bankomatu Dutchebank- tragedia bo ostre prowizje za prowadzenie konta do tego uzycie kart kodow 21 zł. Mialem u nich lokatę na rok i.... stracilem 200zł (koszty przystapiena ) a lokata nic nie zarobila <szok> uzywam inteligo i powiem ze trzeba wydac 100 zł karta i konto za free dodatkowo oszczednosci mam w ing i drugie konto tez i tu trzeba wydac 200 zł zeby nie placic za konto. Oprocentowanie oszczednosci moze byc szału nie ma:) mobilna aplikacja w ing ułatwia sprawdzanie stanu konta itp wszystkie transakcje przez neta w obu bankach za free. Plus dla inteligo za przelewy szybkie tzn nawet w kilka minut :) tez za free innych nie znam
|
|
Z tym M bankiem to jest tak 50% na %0% jedni chwalą inni narzekają poprzegladaj opferty i dopasuj do siebie nie ma idealnej oferty porostu trzeba dobrac do własnych potrzeb jednym pasuje to drugim tamto
|
|
Wszystko zależy od tego jakie są Twoje potrzeby. Zresztą zajrzyj sobie na to forum http://www.forum-kredytowe.pl/f129/ - znajduje się tam wiele tematów na temat tego w jakim banku warto jest założyć konto. Obecnie całkowicie darmowym kontem jest konto Alior Sync. Darmowe przelewy do innych banków oraz można wypłacać pieniądze za darmo z wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie.
|
|
A ja polecam Credit Agricole, mają tam fajne oferty dla osób otwierających konto :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |