wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bank

Jaki polecacie bank ? słyszałem pozytywy o mBanku ale się jeszcze zastanawiam pomóżcie wybrać jakiś bank z fajną ofertą :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bank

no i znowu zacznie się nagonka pracowników banków:)... ale jak już chcesz to polecam BOŚ

eurobank, plusbank.. tylko nie wbk i nie mank- zwykle zlamasy..

oby nie alior obsługa porażka

Andrzej W.

pko na niemcewicza -tragedia kolejki i do kas i do bankomatu

Dutchebank- tragedia bo ostre prowizje za prowadzenie konta do tego uzycie kart kodow 21 zł. Mialem u nich lokatę na rok i.... stracilem 200zł (koszty przystapiena ) a lokata nic nie zarobila <szok>

uzywam inteligo i powiem ze trzeba wydac 100 zł karta i konto za free

dodatkowo oszczednosci mam w ing i drugie konto tez i tu trzeba wydac 200 zł zeby nie placic za konto. Oprocentowanie oszczednosci moze byc szału nie ma:)

mobilna aplikacja w ing ułatwia sprawdzanie stanu konta itp

wszystkie transakcje przez neta w obu bankach za free.
Plus dla inteligo za przelewy szybkie tzn nawet w kilka minut :) tez za free

innych nie znam

Z tym M bankiem to jest tak 50% na %0% jedni chwalą inni narzekają poprzegladaj opferty i dopasuj do siebie nie ma idealnej oferty porostu trzeba dobrac do własnych potrzeb jednym pasuje to drugim tamto

Wszystko zależy od tego jakie są Twoje potrzeby.
Zresztą zajrzyj sobie na to forum http://www.forum-kredytowe.pl/f129/ - znajduje się tam wiele tematów na temat tego w jakim banku warto jest założyć konto.
Obecnie całkowicie darmowym kontem jest konto Alior Sync. Darmowe przelewy do innych banków oraz można wypłacać pieniądze za darmo z wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie.

A ja polecam Credit Agricole, mają tam fajne oferty dla osób otwierających konto :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org